28 / 04 / 2024

Antalya'dan İran hamlesi!

Antalya'dan İran hamlesi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti, İran'a düzenlenen seyahati tamamlayıp yurda döndü. İnşaat-yapı, makine-metal-enerji sektöründe faaliyet gösteren bölge sanayicileri katıldı.



Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti, İran'a düzenlenen seyahati tamamlayıp yurda döndü. Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleşen programa Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Bakanlık yetkilileri, Bölge Müdürü İlhan Metin ve inşaat-yapı, makine-metal-enerji sektöründe faaliyet gösteren bölge sanayicileri katıldı.


DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ

İran seyahatinin, son dönemlerde düzenlenen en verimli programlardan biri olduğunu belirten AOSB Başkanı Ali Bahar, "İran, ambargonun kalkmasından sonra özellikle ticari anlamda bütün dünyanın dikkat kesildiği bir ülke konumunda. Dünya ile yarışmamız gerekiyor. Türk ürünlerinin İran halkı nezdindeki popülaritesi ve Türk firmalarına duyulan güven ihracatımızın artmasına ve hatta yeni ortaklıkların kurulabilmesine zemin hazırlayacak çok önemli bir kaynak" dedi.




Sabah


Geri Dön