Genel

Antepia'da Dünya'nın en büyük biyolojik göleti bulunuyor!

Güneydoğu’nun ilk temalı konut projesi  Antepia, dünyanın en büyük biyolojik göleti ve dört mevsimi doyasıya yaşamak için özenle tasarlanan peyzaj alanlarıyla doğanın içinde modern ve görkem

Güneydoğu’nun ilk temalı konut projesi ve Gaziantep’in yeni çekim merkezi olan Antepia, dünyanın en büyük biyolojik göleti ve dört mevsimi doyasıya yaşamak için özenle tasarlanan peyzaj alanlarıyla doğanın içinde modern ve görkemli bir yaşam sunuyor.

Gaziantep’in eski ismi “suyun gözü” anlamına gelen Ayıntap isminden yola çıkarak hazırlanan 75 bin metrekarelik gölet, bölgenin simgeleşmiş yapılarından “Yüzük Kalesi” anlamına gelen Kala-i Füsus’dan esinlenerek şekillenen yapılar, geçmişi bugünlerle buluşturuyor. Deniz yaşamını beraberinde getiren göletin yanında, rengarenk çiçekler, göz alıcı bitkiler, fıstık ve meyve ağaçlarıyla oluşturulan bahçelerin her biri huzurlu birer mekan oluşturuyor…

Sinpaş Yapı ve Paralel yapı işbirliği ile hayat bulan Gaziantep’in en büyük ve lüks konut projesi Antepia, çağdaş ve nitelikli bir yaşam biçimini kendi içinde sunan küçük bir şehir niteliği taşıyor. Göleti, peyzaj alanları ve ilkleri barındıran sosyal donatılarıyla proje, ev sahiplerinin daha rahat ve daha mutlu yaşayabilmeleri için görsel bir şölen sunacak. Ana teması su olan Antepia; yelken kulübü, golf sahası, tenis kortları, otel, Agora Meydanı, amfi tiyatro, oyun alanları, özel temalı koku bahçeleri, yürüyüş yolları, koşu parkurları ve deniz feneri konsepti ile tasarlanan Fener Cafe ile destekleniyor.

İLKLERİN BULUŞTUĞU PROJE; ANTEPIA…

Gazianteplilere yeni bir yaşam tarzı sunan Antepia Projesi, bölgede ilk özelliği taşıyan sosyal donatılarıyla proje sakinlerine eşsiz aktivite olanakları sunuyor.


Sınırlı sayıda, isme özel yalılarda güne göl manzarası ile uyanmak…
560 bin metre karelik inşa alanına sahip Antepia projesinde farklı büyüklüklerde toplam 3 bin 470 konut yer alıyor. Metre kare büyüklükleri ve oda sayıları ile dikkat çeken konutlar, Gazianteplilerin yaşam tarzlarına uygun olarak tasarlandı. Proje genelinde sıra ev, ikiz villa, müstakil villa ve yalı tipi müstakil evler yer alıyor. Eski Gaziantep evlerinden ilham alınarak tasarlanan ve sınırlı sayıdaki yalılar sahiplerinin adları ile hayat bulacak. Yalı sahipleri, Wellness salonunda manzaraya karşı spor yapabilecek, özel havuzunda yüzüp hamam veya saunada yorgunluğunu atma ayrıcalığını yakalayabilecek, güne göl manzarası ile uyanacaklar.

Doğa, dört bir yanında…
Yüzde 82’sini yeşil alanların oluşturduğu Antepia projesi, doğa ile iç içe bir yaşama davet ediyor. 560 bin metrekarelik alana yayılan ve yüzlerce farklı türde bitkiyi bir arada barındıran peyzaj, dört mevsimi doyasıya yaşamak için özenle tasarlandı. Özel tasarımlarıyla dikkat çeken meydanlar, ilkbahar ve sonbaharın eşsiz renkleri ile donatılıyor. Göl kenarı boyunca uzanan rengarenk çiçekler, göz alıcı bitkiler ve fıstık, meyve ağaçlarıyla oluşturulan bahçelerin her biri huzurlu birer mekan sunuyor.

Dünyanın en büyük biyolojik göleti ile gelen deniz yaşamı…
Antepia’nın hayat kaynağı olan su, bütün ihtişamıyla Gaziantep’e deniz yaşamını getiriyor. Toplam 75 bin metrekarelik biyolojik gölet, mavi bir doğa ile kuşatılmış prestijli bir hayat sunarken, göl kenarında konumlanan meydanlar, kıyı ve tematik bahçeler göz kamaştırıyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu kıyılar, Gaziantep’teki evlerin manzara anlayışını da değiştiriyor. Antepia sakinleri artık evlerinden göl manzarası seyredecek, gölde yelkenliler görecek, deniz kenarında yaşıyormuş hissine sahip olacak.

Sandalla komşu ziyaretleri…
İçinde barındırdığı suyu temizleyen ve aynı zamanda oksijen üreten bitkileri ile biyolojik özellik taşıyan gölet, Gaziantep’te bir ilke imza atarak site sakinlerine sandal keyfi yaşatıyor. Antepia’da yaşayanlar, komşularına akşam yemeğine sandalla gidebilir ya da aileleri ile birlikte sandal sefası yapabilir. Sandallar, günün her saati Kayıkhane’de site sakinlerinin hizmetinde…

Gaziantep’te golf ve yelken kulübü hayat buluyor…
Antepia projesi, seçkin zevklere sahip olanlara bu zevklerini dilediğince yaşayabilecekleri olanaklar sunuyor. Gaziantep’te bir ilk özelliği taşıyan, golf ve yelken gibi ayrıcalıklı iki spor,  yaşam alanlarının eşsiz bir doğa ile buluştuğu Antepia’da hayat buluyor. Proje, site sakinlerine Antepia Golf&Yelken Kulübü’ne VIP üyelik imkanı vererek, Gazianteplilerin her iki seçkin sporda deneyim sahibi olmasını sağlıyor. 

Renkli bir sosyal yaşam…
Antepia, göz alıcı mimarisiyle büyüleyici yaşam alternatifleri sunmanın yanında, yetişkinlerin ve çocukların keyifli zaman geçireceği ortamları da Gazianteplilerle buluşturuyor.

İçerisinde dünya markaları ve yöresel tatları bir arada barındıran Agora Meydanı, site sakinlerinin hayatlarına enerji katıyor. Meydana bakan cafelerde göl manzarası eşliğinde vakit geçirme imkanı ve aynı zamanda bu alanda düzenlenecek özel etkinlik ve sosyal aktivitelerden yararlanma şansı da Antepia’da…
 
Antepia’da keyifli zaman geçirme imkanı veren bir diğer mekan da Fener Cafe… Gölün huzur veren manzarasına karşı konumlanan Fener Cafe, deniz fenerinden ilham alan mimarisi ile de göz dolduruyor.

Antepia’da yerini alan basketbol, voleybol ve futbol alanları, akşam saatlerinde de spor yapabilme imkanı veren aydınlatılmış tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sporu bir yaşam felsefesine dönüştürüyor…
 
Proje Künyesi
Proje ismi:  Antepia
Firma:   Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul   
Konum:  Gaziantep İli Şahinbey İlçesi /
Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü yanı
Arazi:   Toplam 1 milyon m2
Konut:  3 bin 470   
Daire büyüklüğü: 117 m2 – 544 m2
Teslim tarihi: Mart 2013 
Fiyat:    156.000 TL ile 1.800.000 TL

Projeden görüntüler için tıklayınız

 

Antepia Projesi Satış Ofisi
0 342 44 19 74
www.antepia.com.tr