29 / 04 / 2024

Antepia'da yaşam başladı! Minimum 205 bin liraya!

Antepia'da yaşam başladı! Minimum 205 bin liraya!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Antepia

Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alındığı, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla kente birçok ilki getiren Antepia’nın 614 konutluk Safir Mahallesi’nde ev teslimleri başladı...




Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alındığı, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla kente birçok ilki getiren Antepia’nın 614 konutluk Safir Mahallesi’nde ev teslimleri başladı. 


Gaziantep’in geçmişten gelen tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan ve Antepia’nın içinde yer alan Agora Meydanı, Gazianteplilerin keyifli vakit geçirebilecekleri, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni buluşma adresi olacak. 


Gaziantepliler göl kıyısnda yaşamla tanışıyor


Toplamda 3 bin 470 konutun yer aldığı,  560 bin metrekarelik alanın yüzde 85’i yeşil alan olan Antepia’da yeşilin ve gölün dinginliğinde huzur dolu bir yaşam başlayacak. Toplam 75 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük biyolojik göleti, göl kenarında konumlanan meydanları, göz kamaştıran peyzajı ile Antepia, sakinlerine Antepialı olmanın keyfini dört mevsim yaşatacak. İçinde barındırdığı suyu temizleyen biyolojik gölet, Antepia’lılara göl kıyısında yepyeni bir yaşam sunacak. 




Telefon:  0342 472 05 05 -  444 1974

Web Adresi: www.antepia.com.tr


projeye sor



Geri Dön