27 / 04 / 2024

Anthill İstanbulda 518 bin dolara 2+1! Hemen teslim!

Anthill İstanbulda 518 bin dolara 2+1! Hemen teslim!

Ant Yapının Anthill Residence projesinde satışı süren yaklaşık 80 adet konut kaldı. Kalan 1+1 konutlar 425 bin dolardan, 2+1 konutlar 518 bin dolardan ve 3+1 konutlar ise 1 milyon 92 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yaşamın başladığı projede te



Şişli Bomontide bulunan Anthill Residence projesi toplam 804 konuttan oluşuyor. Satışı süren yaklaşık 80 konut kaldı. Anthill Residenceta 1 oda 1 salon daireler 425 bin dolardan, 2 oda 1 salon konutlar 518 bin dolardan ve 3 oda 1 salon konutlar ise 1 milyon 92 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Halk Bankasında yüzde 25 peşinatla 120 ay yüzde 0,84 faizle kredi kullanılabiliyor.

Anthill Residence projesi Ant Yapı tarafından inşa edildi. Anthill Residenceta konut teslimleri yapıldı. Ayrıca sosyal tesisleri ve çarşı katı hizmete açıldı. Ayrıca Nisan ayı ile birlikte 7 yıldızlı otel de tam anlamıyla hizmet vermeye başladı.

Anthill Residence projesinin temeli 2008 yılının Mayıs ayında atıldı. İnşaat 2010 yılının Eylül ayında tamamlandı ve teslimler yapıldı. Anthill Residence, MM Proje tarafından tasarlandı. İki blok şeklinde inşa edilen Anthill Residenceta bloklar 54 katlı.

Anthill Residence, 150 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projenin kurulduğu alan ise 25 dönüm. Anthill Residenceta daireler kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Proje akıllı bina konsepti ile tasarlandı. Ev alan tüm müşterilere kapalı otopark ve depo alanı da sağlanıyor. Anthill Residence'ta en küçük konut 86 metrekare, en büyüğü ise 220 metrekare.

Anthill İstanbul projesinde spa &fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar), Squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, Türk hamamı, duş, wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzuçocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro gibi özellikler bulunuyor. Projenin en üst katında bulunan karınca tepesinde seyir terasları ve yürüyüş parkurları mevcut.

Muhteşem Bogaziçi ve Haliç'in panoromik görüntülerinin yanı sıra şehrin bitmek bilmeyen enerjik görüntüsünü en güzel algılayan bir konumda modern, şık ve kullanışlı iç mekan tasarımları ile Anthill Residence sadece bir evden çok daha fazlasını bekleyenler için ideal bir yaşam merkezi. İstanbul'un en yüksek strüktürlerinden biri olmanın yanı sıra, Anthill Residence çağdaş mimarinin en modern tasarımlarından biri olma özelliği ile adeta bir kentsel yaşam ikonu.Gökyüzünün mavisi ile birleşen 54 katlı iki kule, İstanbul'un ufkunda yeni, zarif ve modern bir kent simgesi yarattı. Aldıkları sayısız ödül ile dünyada ve Türkiyede birçok başarılı projeye imza atmış bir ekip tarafından titizlikle tasarlanmış olan Anthill Residence her türlü ihtiyaca cevap verebilecek akılcı iç ve dış mekan çözümleri ile de lüks ve konforun iç içe geçtiği bir yaşam merkezi.

Anthill Residence, her biri modern teknolojinin son ürünleri ile donatılmış mutfakları, muhteşem İstanbul silüetini ve doğal ışık yansımalarını her açıdan algılayacak sekilde tasarlanmış geniş camları ile lüks ve konforun tanımına çok farklı ve yeni bir boyut getiriyor. Çeşitli boyut, konum ve katlarda bir çok değişik kiralık residence daireleri ile Anthill Residence İstanbulun merkezinde tam da hayal ettiğiniz gibi bir yaşam sunuyor. Tercihinizi mobilyasiz ( Siemens marka beyaz esyalar ve ankastre mutfak mevcut olacak sekilde) bir daire kiralamaktan yana kullandiginiz takdirde 1+1 kiralık dairelerin fiyatları 1400 dolardan, 2+1 dairelerin kiraları ise 1600 dolardan başlıyor.

 

www.anthillresidence.com   

0212-232 42 32

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön