04 / 05 / 2024

Anthill Residence Bomonti Projesi'nde 309 bin dolara!

Anthill Residence Bomonti Projesi'nde 309 bin dolara!

Anthill Residence Bomonti Projesi'nde fiyatlar 1+1"ler için 309 bin dolar ile 763 bin dolar arasında, 2+1"ler için 345 bin dolar ile 1 milyon 2 bin dolar arasında farklılık gösteriyor...



 Bomonti"de hayata geçirilen Anthill Residence, Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd.şžti. imzası taşıyan bir proje. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde 150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede inşaat Mayıs 2008"de başlamıştı.

30 Ağustos 2010"da sahiplerine teslim edilen Anthill Residence"ta toplam 804 konut yer alıyor.

Anthill Residence Projesinde standart kat planları 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor, modüler sisteme sahip olmasından dolayı daire birleşimleri ile 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi büyük daire seçenekleri de sunulabiliyor. Standart planlarda 1+1 daire büyüklükleri 86 - 95 metrekare aralığında; 2+1 daire büyüklükleri 100 -121 metrekare aralığında, 3+1 daire büyüklükleri 182 -195 metrekare aralığında, 4+1 daire büyüklükleri ise 207 “ 220 metrekare aralığında.

Anthill"de 1+1"ler 309 bin dolar ile 763 bin dolar arasında; 2+1"ler 345 bin dolar ile 1 milyon 2 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. şžu ana kadar 521 adet konutun satıldığı projede yüzde 30 peşinatla kredi kullanılabiliyor.

Metrekare ortalama satış fiyatı 3 bin dolar ila 8 bin dolar olan proje 54 katlı iki kuleden ve içerisinde   cafe “ restoran, market, çeşitli büyüklükteki ve değişik amaçlı mağazalardan oluşan butik bir çarşıdan oluşuyor. Anthill Residence akıllı bina konsepti ile duygusal zekanın ( EQ ) birleştiği bir proje.

Anthill"de çocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro, karınca tepesi (seyir terasları, yürüyüş parkurları); Sosyal tesis içerisinde Spa &fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar ), Squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, türk hamamı, duş, Wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzu mevcut.

Her türlü kişisel sağlık ve güvenliğin düşünüldüğü projede dairelere iklimlendirilmiş temiz hava veriliyor. Son teknoloji kullanılarak birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen Anthill Residence projesinde tüm dairelerde akıllı bina sisteminin alt yapısı kuruluyor. Anahtar teslim projede daireler kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Her daireye kapalı otopark ve depo verilmektedir.
 
Lokasyonu itibari ile İstanbul"un merkezinde ve ulaşımı çok rahat olan bir bölgede yer alan projede, hemen yanında yer alan Bomonti “ Dolmabahçe Tüneli ile boğaza ulaşmak 2-3 dakika sürüyor.

54"er katlı 2 bloktan meydana gelen Anthill Residence Bomonti Projesi, MM Proje tarafından tasarlandı.

Genç ve orta yaşta A ve A Plus gelir seviyesinde olan kişilere yönelik bir proje olan Anthill"in yatırım maliyeti ise 400 milyon dolar.

Profesyonel site yönetimi altında; karşılama, valet parking, resepsiyon ve concierge, housekeeping, catering, uyandırma servisi, mesaj-telefon servisi, limuzin/araba kiralama servisi, gayrimenkul kiralama ve danışmanlık hizmeti, her türlü rezervasyon servisi, kargo ve kurye servisi, özel ekmek/gazete servisi, alışveriş yardımcısı, garson/aşçı kiralama, kişisel, güvenlik ve koruma, bebek bakım ve refakat servisi, evcil hayvan bakım servisi, kuaför, kuru temizleme, doktor ve ambulans hizmeti, oda servisi, fatura takibi ve ödemesi, bakım ve onarım servisi, oto kuaför gibi birçok residence hizmetinden faydalanılabiliyor.

www.anthillresidence.com  
0212-232 42 32


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön