Genel

Anthill Residence'de İstanbul manzarası seyrediliyor!

Lokasyonu itibari ile İstanbul’un merkezinde ve ulaşımı çok rahat olan bir bölgede yer alan Anthill Residence, şu anda içinde yaşam olan İstanbul’un en yüksek ikiz kulesi olma özelliğine sahip bulunuyor

Lokasyonu itibari ile İstanbul’un merkezinde ve ulaşımı çok rahat olan bir bölgede yer alan Anthill Residence, şu anda içinde yaşam olan İstanbul’un en yüksek ikiz kulesi. Hemen yanında yer alan Bomonti Dolmabahçe Tüneli ile boğaza ulaşması sadece 2-3 dakika süren rezidans, İstanbul’u Haliç’ten Boğaz’a kadar izleyebilece k geniş panoramaya hakim.

BİR BAKIŞTA
Projenin adı: Anthill Residence.
Projenin lokasyonu: Şişli   Bomonti.
Yapan şirket: Ant Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.
Satış pazarlama sorumlusu: Ant Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.
İnşaata başlama tarihi: Nisan 2008.
İnşaatı bitirme tarihi: 30 Ağustos 2010.
Toplam arsa: 25 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 150 bin metrekare.
Ticari alanlar: 5 bin metrekare butik çarşı.
Konut sayısı: 804 konut.
Yatırım değeri: 400 milyon dolar.
Kaç katlı: 54.
Konut tipi: 1+1 ve 2+1. Modüler sistem olduğu için konutlar daha da büyütülebiliyor.
Tahminen kaç kişinin yaşayacak: 1500.

NASIL BİR YAŞAM VAAT EDİYOR
Projenin en önemli ayırt edici özelik konumu. İstanbul’un merkezinde ve ulaşımı çok rahat olan bir bölgede yer alan rezidansın hemen yanında yer alan Bomonti Dolmabahçe Tüneli ile boğaza ulaşmak 2-3 dakika sürüyor. Ayrıca İstanbul’un Haliç’ten Boğaz’a kadar izlenebileceği panoramik bir manzara bulunmakta. Her türlü sosyal imkanın bulunduğu projede iç mekan kayak pisti dahi bulunuyor.

Anneler için öncelikli olan çocuklarının sağlıklı ve güvenli alanlarda olması, ki Anthill’de  öncelikli hedef bunu sağlamak. Örneğin daire içlerinde iklimlendirilmiş taze hava veriliyor. Ayrıca anneler; bebeklerini bebek bakım ve refakat servisine bırakarak butik çarşıda alışveriş  ve spor yapabilir. Anneler aynı zamanda spa&ftness center’da masaj  ve kuaförde saçlarını yaptırabilir veya 53. katta yer alan panoramik Anthill Cafe’de misafirini ağırlayabilir. 

Babaların ayrıcalığı ise iş yorgunluklarını atabilecekleri Türk hamamı, sauna ve buhar odaları ve keyifli vakit geçirebilecekleri mini golf alanı, bilardo ve masa tenisi salonlarının mevcut  olması. İsterler ise iş toplantılarını organize edebilecekleri çok amaçlı toplantı salonu babaların hizmetinde.

Projede çocuklarda unutulmadı. Oyun alanı ve grupları, bitmek bilmeyen enerjilerini atabilecekleri tırmanma duvarı, çocuk oyun kulübü, açık  kapalı çocuk yüzme havuzları var. Projede  ikamet edecek bekarlar içinde housekeeping, catering, kuru temizleme, kişisel sağlık ve güvenlik koşulları sağlanıyor.

FİYATLAR HANGİ ARALIKTA
Rezidansta 40. kat ve üzerinde satış yapılmazken en düşük ve en yüksek metrekare fiyatı 3 bin 500 dolar ile 8 bin 800 dolar aralığında  seyrediyor. Projedeki en pahalı konut fiyatı 1 milyon 2 bin USD (1 milyon 553 bin TL) olarak karşımıza çıkarken en ucuz konutun fiyatı ise 309 bin dolar (479 bin TL) civarında seyrediyor.

ULAŞIM İMKANLARI NASIL
Okullar projeye kaç kilometre uzaklıkta: Özel Doğru Çocuk Anaokulu 1 kilometre, Ufuk Koleji 500 metre, Özel Bilgi Koleji 1 kilometreden az ve Şişli Anadolu Lisesi 500  metre.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları: Memorial Hastanesi 500 metre, Florance Nightingale 1.5 kilometre, Türkiye Hastanesi 1 kilometre.
En yakın AVM: Cevahir AVM 3 k ilometre, Addres İstanbul 1 kilometre, City’s Nişantaşı 4 kilometre.
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: Sabiha Gökçen 50 kilometre, Atatürk Havaalanı 15 kilometre.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 3 kilometre, E-5'e 1k ilometre mesafede.
www.anthillresidence.com
0212 232 42 32