03 / 05 / 2024

Anthill Residence'de yaşam başladı! 283 bin dolara!

Anthill Residence'de yaşam başladı! 283 bin dolara!

Ant Yapı'nın 24 ay gibi rekor bir sürede tamamladığı 200 metrelik iki kuleden oluşan Anthill Residence'ta daire teslimlerine başlandı



İstanbul'un yeni çekim merkezlerlerinden Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından inşatı tamamlanan Anthill Residence'da daire teslimlerine başlandı. 24 ay gibi bir sürede tamamlanan Anthill İstanbul'un en yüksek yapıları arasında yar alıyor. Anthill Residence Frasers Place Anthill Residence ismi altında Frasers Hospitaly tarafından işletilecek. Özellikle yabancılara yönelik kısa ve uzun dönem kiralama hizmetleri sunulacak.

Bomonti yeni çekim merkezi

Anthill'in yükseldiği Bomonti'de ofisten AVM'ye, üniversiteden hastaneye kadar çeşitli fonksiyonlar bulunuyor. Anthill Residence'ın en önemli özelliği ise şehir merkezinde olmasına rağmen hemen yanında yer alan Kağıthane Tüneli ile TEM yoluna, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli ile Taksim'e, Maçka ve Boğaz'a ulaşmanın 2-3 dakika sürüyor olması. Anthill, 54 konut katlı iki blok ve bir butik çarşıdan oluşuyor. Çarşıda öncelikle konut sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik market, şarküteri, eczane ve kuaför bulunuyor. Bunların dışında marka olmuş cafe ve restoranlar; site ortak alanlarında çocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol -voleybol sahası, tenis kortu, mini golf alanı ile açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar yer alıyor.

40'ıncı kattan sonra loft daire seçeneği
 
Anthill'deki dairelerin modüler inşaat sistemi ile yapılıyor olması evin şeklini alıcının belirleyebilmesini sağlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar çok sayıda farklı daire seçenekleri Anthill'de sahiplerini bekliyor. Projede ayrıca 40. kat üzerinde Loft daireler yer alıyor. Anthill de satışlar yüzde 75'i aşan bir dolulukla devam ediyor.

Daire fiyatları 283 bin TL'den başlıyor

İki Blokta toplam 804 konuttan oluşan Anthill Residence'ta 86 ve 95 metrekarelik 1+1'ler 283 bin dolar ila 682 bin dolar arasında 96 ile 121 metrekarelik 2+1'lerin fiyatları 316 bin dolar ile 896 bin dolar arasında, 182 ile 195 metrekarelik 3+1'ler 599 bin dolar ile 1 milyon 308 bin dolar, 207 ile 220 metrekarelik 4+1'ler 736 bin dolar ile 1 milyon 588 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 40 peşinatla, kalan %60 2011 sonuna kadar vade farksız taksit yapılıyor. Ayrıca konut bedelinin yüzde 75'ine 120 aya kadar yüzde 0.87 den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor

İsteyen dairesini dayalı döşeli alıyor

Anthill'de tüm dairelerde akıllı bina sisteminin alt yapısı kuruluyor. Anahtar teslim projede daireler, kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Bütün malzemeler dünyaca ünlü, tanınmış markalardan oluşuyor. Anthill konut sahipleri konutlarını isterlerse örnek dairelerde olduğu gibi Alman, İtalyan, Fransız ve Türk markalarca döşendiği şekilde yani; halısından perdesine, aksesuarından mobilyasına hatta tablosuna kadar tefrişli bir şekilde de satın alabilme ve kiralama imkânına sahipler.
Sabah Emlak


Geri Dön