02 / 05 / 2024

Anthill Residence'ta 425 bin dolara!

Anthill Residence'ta 425 bin dolara!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence 'ta sosyal tesisleri ve çarşı katı hizmete açıldı. Ayrıca Nisan ayı ile birlikte 7 yıldızlı otel de tam anlamıyla hizmet vermeye başladı...



şžişli Bomonti'de hayat bulan Anthill Residence 'ta 1+1 konutlar 425 bin dolardan, 2+1 konutlar 518 bin dolardan ve 3+1 konutlar ise 1 milyon 92 bin dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor.

Anthill Residence 'tan konut sahibi olmak isteyenler minimum yüzde 25 peşinatla firmanın anlaşmalı olduğu Halk Bankası 'ndan yüzde 0,74 faiz oranı ile kredi kullanarak ödeme yapabiliyorlar.

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence 'ta sosyal tesisleri ve çarşı katı hizmete açıldı. Ayrıca Nisan ayı ile birlikte 7 yıldızlı otel de tam anlamıyla hizmet vermeye başladı.

Yüzde 80 'inin satışı tamamlanan Anthill Residence 'ta 2010 yılının Eylül ayında bu yana yaşam devam ediyor. Ayrıca konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

2008 yılının Mayıs ayında temeli atılan Anthill Residence, MM Proje tarafından tasarlandı. Proje   54 katlı 2 blokta 804 konuttan meydana geliyor.

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Anthill Residence, 150 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje.

Akıllı bina konsepti ile duygusal zekanın (EQ) birleştiği bir proje olan Bomonti Anthill projesinde spa &fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar ), Squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, türk hamamı, duş, Wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzuçocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro, karınca tepesi (seyir terasları, yürüyüş parkurları); yer alıyor.

Anthill Residence 'ta daireler kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Her daireye kapalı otopark ve depo veriliyor.

www.anthillresidence.com      

0212-232 42 32

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön