Genel

Anthill Rezidans Evleri'nde 500 bin dolara 2+1!

Anthill Residence dairelerini isteğe göre mobilyalı veya mobilyasız bir biçimde sunuyor. Anthill Residencetaki dairelerin satılık bedelleri 1+1lerde 400 bin dolardan ve 2+1lerde 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor

 Şişli Bomontide yer alan Anthill Residence Projesinde toplam 804 konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar hem kiralanıyor hem de isteğe göre satılıyor.

Anthill Residence dairelerini isteğe göre mobilyalı veya mobilyasız bir biçimde sunuyor. Farklı yapı ve boyutlara sahip daireler çeşitli kat ve konumlarda yer alıyor.

Projede yer alan dairelerden 1+1lerin alanları 86 ila 95 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 2+1 dairelerin alanları ise 100 metrekareden başlıyor ve 121 metrekareye kadar yükseliyor.

Proje kapsamında mobilyasız dairelerde Siemens marka beyaz eşyalar yer alıyor ve ankastre mutfak ürünleri bulunuyor.

Anthill Residencetaki dairelerin satılık bedelleri 1+1lerde 400 bin dolardan ve 2+1lerde 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların kiralama bedelleri ise 1+1lerin 1400 dolardan ve 2+1lerin 1600 dolardan başlıyor.

Ant Yapı tarafından inşa edilen Anthill Residenceın konut teslimleri de yapıldı. Ayrıca sosyal tesisleri ve çarşı katı hizmete açıldı.
Anthill Residence projesinin temeli 2008 yılının Mayıs ayında atıldı. İnşaat 2010 yılının Eylül ayında tamamlandı ve teslimler yapıldı. MM Proje tarafından tasarlanan Anthill Residence, 54 katlı iki blok şeklinde inşa edildi.

Anthill Residence, 150 bin metrekare inşaat alanına sahip ve 25 dönüm Alana kuruldu. Anthill Residenceta daireler kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Proje akıllı bina konsepti ile tasarlandı. Ev alan tüm müşterilere kapalı otopark ve depo alanı da sağlanıyor.

Anthill İstanbul projesinde spa &fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar), Squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, Türk hamamı, duş, wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzuçocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro gibi özellikler bulunuyor. Projenin en üst katında bulunan karınca tepesinde seyir terasları ve yürüyüş parkurları mevcut.