Yeni Projeler

Antteras Nev satışta! İstanbul Boğazı'na komşu 54 yeni konut geliyor! 

Antteras Nev satışa çıktı. Antteras Nev projesinde 6 blok halinde 54 yeni konut yer alıyor. Peki Antteras Nev projesindeki konutların fiyatları kaç lira? İşte projeyle ilgili tüm detaylar... Antteras Nev projesi, 6 blok şeklinde yükseliyor

Antteras Nev projesinde satışlar başladı. Antteras Nev projesi, 6 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 54 konut yer alıyor.

 

Ant Yapı imzasıyla Antteras projesinin hemen yanında hayata geçirilen Antteras Nev, boğaza komşu yaşam sunuyor. 

Peki Antteras Nev projesindeki konutların fiyatları kaç lira? Antteras Nev projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Antteras Nev projesinde 3+1 ve 4+1 normal daireler, 4+1 çatı dubleks daireler ve 5+1 bahçe dubleks daireler yer alıyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 170 metrekare olarak tasarlandı.  

 

Antteras Nev, İstanbul'un merkezi lokasyonlarından Küplüce Mahallesi Beylerbeyi'nde hayata geçiriliyor. Tüm ihtiyaçlara cevap veren geniş yerleşim planları, sosyal alanları ve boğaz manzarasıyla dikkatleri çeken projede teslimlerin 31 Aralık 2023'te yapılması planlanıyor. 

Antteras Nev Evleri, 18. Yüzyıl mimarisinin izini süren villalardan meydana geliyor. Projede, havuz, barbekü alanı, fitness center, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Antteras Nev, son deprem yönetmeliğine uygun, radye temel, konvansiyonel sistem betonarme karkas, çatı katları projesine uygun çelik konstrüksiyon gibi özelliklerle inşa ediliyor. Projede kullanılacak tüm malzemeler ve yapılacak imalatlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı teknik şartnamelerine uygun ve TSE normlarına sahip olarak seçildi. 

Projede, inşaat ve işletme süreçleri de dahil olmak üzere sürdürülebilirlik kriterleri göz önünde bulundurulacak ve seçilecek örnek konut bloğu için BREEAM yeşil bina sertifikasyon süreci işletilecek.

ANTTERAS NEV FİYAT 

Antteras Nev projesinde yer alan konutların fiyatları 13 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor ve 32 milyon Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Ant Yapı, Türkiye'de Anthaven, Antwell, Antteras, Antplato, Antrium Residence, Antasya Residence, Anthill, Fraser Place Antasya İstanbul, Fraser Place Anthill İstanbul, Antriva, Antmare, Antorman, Galataport İstanbul, Manzara Adalar, Mavisu Evleri, Zekeriyaköy Doğa Evleri, 7000A Residence, 3000A Residence gibi projeleri hayata geçirdi.

Web: https://www.antterasnev.com/index.html

Tel: 0 216 630 68 68 

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!