Proje Güncel

Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda!

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda yapılması hedefleniyor.Kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özellikli proje, az katlı bloklarıyla dikkat çekiyor

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip Antteras Nev projesinde satışların yüzde 60’ı yapıldı. Kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özellikli proje, az katlı bloklarıyla dikkat çekiyor.

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli projeye imza atan Ant Yapı, ilk etabında yoğun ilgi gören Antteras projesinin devamı niteliğinde olan Antteras Nev’in satışlarını sürdürüyor. Tüm ihtiyaçları karşılayabilecek konut seçenekler ile tasarlanan projede; çatı dubleksi, bahçe dubleksi seçeneklerinin yanı sıra 3+1 ve 4+1 konut tipleri de yer alıyor. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ANTTERAS NEV TASARIMI İLE DİKKAT ÇEKİYOR!

Muhteşem boğaz manzarasına sahip Beylerbeyi Küplüce’deki Antteras Nev, 6 bloktan oluşuyor.  Projede, büyüklüğü 170 metrekare ile 321 metrekare arasında değişen alternatif konutlar bulunuyor.

İstanbul Beylerbeyi semtinin 18’inci yüzyıl mimarisinin izini devam ettiren ve en fazla altı katlı yapılardan oluşan Antteras Nev, 12 adet bahçe dubleksi, 24 adet 4+1, 6 adet 3+1 dairesi ve 12 adet çatı dubleksi ile yepyeni bir yaşam için sakinlerini bekliyor. 

Şehrin içinde ama karmaşadan uzak bir semtte bulunan Antteras Nev, tüm ulaşım arterlerine yakın olmasıyla da ön plana çıkıyor.

SATIŞLATN YÜZDE 60'I TAMAMLANDI!

Antteras Nev’in Beylerbeyi’nde semtin tarihi dokusuyla bir araya getirilen ve benzersiz bir mahalle konseptiyle tasarlanan bir proje olduğuna dikkat çeken Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Beylerbeyi’nde yaşamanın keyifli yanlarını ortaya çıkaran projemiz deniz manzarasına hâkim konumuyla ön plana çıkıyor " dedi.

Projenin mimari özelliklerine dikkat çeken Mehmet Okay Rengi, dokusu ve tasarımlarıyla 18’inci yüzyıl mimarisi ile tasarlanan Antteras Nev’de; çocuk oyun parkı, açık ve kapalı spor alanları, yüzme havuzu,  barbekü mekanları, otopark ve kafeterya gibi sosyal alanlar ile de tam bir site hayatı mevcut" diye belirtti.

2023'TE TESLİM EDİLECEK!

Antteras Nev, 6 blokta 54 adet konuttan oluştuğunu belirten Okay, Haziran 2022 tarihinde başladıkları projenin yüzde 60’ı satıldığını söyledi. Okay son olarak "Projemizi 2023 yılının sonunda sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz" diye kaydetti.

O ilde 7 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Altında son tren kalkıyor! Hazırlıklarınızı tamamlayın! Gram altın tam bu kadar olacak! Bakmayan bin pişman olacak