29 / 04 / 2024

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.



Gümüş fiyatları, ekonomi gündeminden düşmüyor. Yükselen dolar kurunun etkisiyle yükselişe geçen gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. ANZ analistleri gümüş için yeni tahminde bulundu. 2023 yıl sonu tahminlerini yukseı yönlü revize eden analistler yıl sonundan gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön