Genel

AOL İstanbul İnşaat, Mengen kanalizasyon ihalesini kazandı!

Mengen Kanalizasyon İnşaatı ihalesini toplam 2 milyon 311 bin 730 lira bedelle, AOL İstanbul İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı

İller Bankası 7.(Ankara) Bölge Müdürlüğü tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Mengen (Bolu)
Kanalizasyon İnşaatı ihalesi sonuçlandı. İhaleyi toplam 2 milyon 311 bin 730 lira bedelle, 'AOL İstanbul İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi' kazandı.

İhale için toplam 31 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı, yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 25 adedini geçerli saydı.
Mengen kanalizasyon inşaatı yapım işi ihalesi, 14 Eylül 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

Söz konusu iş, genel olarak her türlü malzeme temini dahil olmak üzere entegre contalı buhar kürlü (muflu) beton boru ile kanalizasyon şebeke hattı, muayene bacaları, kanalizasyon toplayıcı ve yağmursuyu hattı, temel dolgu, beton boru ile kanalizasyon parsel bağlantı hattı, kanalizasyon sayısal işletme planı yapılması ve 2 bin nokta ünitelerinden ibaret kanalizasyon tesisini kapsayacak.

İNLİCE KANALİZASYON, İçMESUYU VE YOL İNşžAATI İHALESİ SONUçLANDI

Adıyaman İnlice Belediye Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan, kanalizasyon, içmesuyu ve yol inşaatı yapımı ihalesi de sonuçlandı. İhaleyi toplam 16 bin 915 lira bedelle 'Berem Ormancılık İnşaat Hayvancılık Hafriyat Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi' kazandı. Pazarlık usulü ile 4 Nisan 2008 tarihinde yapılan ihale için 2 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 1 adedini geçerli saymıştı.

ÖZKÜRTÜN/GÜMÜşžHANE SAYISAL HALİHAZIR HARİTA İHALESİ

İller Bankası Genel Müdürlüğü şžehircilik Dairesi Başkanlığının 11 Kasım 2010 tarihinde ihaleye çıkardığı, 'Özkürtün/Gümüşhane sayısal halihazır harita işi ihalesi de sonuçlandı. Başlangıç tarihi 22 Mart, bitiş tarihi ise 31 Ekim 2011 olarak belirlenin işin ihalesini 224 bin lira bedelle, 'Toros Harita İnşaat Taahhüt Ticaret' kazandı.

İhale için 5 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 4 adedini geçerli saydı.
Söz konusu ihale, 11 Kasım 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.

AKSARAY HAVAALANI JEODEZİ ÖLçÜMLERİ İHALESİNİ ATLAS HARİTA KAZANDI

İstanbul Ulaşım A.şž. tarafından ihaleye çıkarılan, HM hattı Aksaray Havalanı jeodezi ölçümleri işi ihalesini 41 bin 950 lira bedelle 'Atlas Harita İnşaat Mühendislik Proje Yazılım Danışmanlık Taahhüt Limited şžirketi' kazandı. 2 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 2 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 8 Temmuz 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

RAY-MAKAS MALZEMESİ VE AKIM KOLLEKTÖR PABUCU İHALELERİ

İstanbul Ulaşım A.şž. 'nin ayrıca ray, makas malzemesi ve rma akım kollektör pabucu alımı için açtığı ihalelerde sonuçlandı.
Buna göre pazarlık usulü ile 26 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirilen S49 ray alımı ihalesini 636 bin 12 lira bedelle, 'Karabük Demir çelik Sanayii ve Ticaret A.şž. (KARDEMİR)' kazandı. 1 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon bu teklifi geçerli saydı. Makas malzemesi alımı ihalesi ise 638 bin 331 lira bedelle sonuçlandı. İhaleyi söz konusu bedelle, 'Mak-İn Makine Demiryolu Makas İmalat Sanayi Ticaret' kazandı. 6 Ağustos 2009 tarihinde pazarlık usulü ile yapılan ihale için 2 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin her ikisini de geçerli saymıştı. İstanbul Ulaşım A.şž. 'nin rma akım kolektör pabucu ihalesini, 70 bin 668 lira bedelle, 'Mersen İstanbul Sanayi Ürünleri A.şž.' aldı. İhale için 2 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin her ikisini de geçerli saydı. Söz konusu ihale, 26 Temmuz 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.

AA