Konut

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesi için düğmeye basıldı. 72 adet daireden ve 6 adet 5+1 müstakil villa geliyor.Ankara Yenimahalle ilçesi Yeni Batı Mahallesi sınırları içerisinde Ankara merkeze 15 dakika, havaalanına 25 dakika mesafede alışveriş merkezlerine 5 ile 15 dakika mesafede yer alan proje Şani İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ankara Yenimahalle ilçesi Yeni Batı Mahallesi sınırları içerisinde Ankara merkeze 15 dakika, havaalanına 25 dakika mesafede alışveriş merkezlerine 5 ile 15 dakika mesafede yer alan proje Şani İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ap Forest Gate, konumundaki avantaj sayesinde, ormanın yeşilini, Ankara manzarasını birlikte seyredeceğiniz keyifli bir ortam sunuyor.

Kule katlarda, 193 metrekare büyüklüğünde  A Tipi 46 adet 5,5+1 ve 230 metrekare büyüklüğünde 26 adet  B Tipi 5,5+1 den oluşan toplam 72 adet daireden ve 342 metrekare kapalı alanlı 300 metrekare bahçe büyüklüğe sahip 6 adet 5+1 müstakil villadan oluşan konsept bir proje olarak tasarlandı. Söz konusu projede her bağımsız bölümde açık ve kapalı 2 araçlık otopark bulunuyor. Projedeki daire içi mimari çizimi, daire büyüklüklerine göre her dairede 4 ve 5 adet banyo olacak şekilde ayrıca balkon büyüklük ölçüleri ve ısınma altyapısı sayesinde de istenilirse ekstra bir oda daha kazanımı sağlayacak şekilde fonksiyonel kullanıma göre tasarlandı.

Peki projenin genel ve teknik özelleri neler, fiyat bilgisi ne kadar? İşte detaylar...

Ap Forest Gate Bina Teknik Özellikleri

Merkezi ısıtma sistemi, depreme dayanıklı, 1.sınıf malzeme ve işçilik, ısı yalıtımı ve mantolama, çift asansör, yangın merpeni, engelli giriş rampaları, 7/24 Güvenlik sistemleri gibi özelleri bulunmaktadır.

Ap Forest Gate Genel Özellikler

Toplam Proje alanı 9.150 metrekare , özel tasarım, müstakil bahçeli villalar, 2 blok-2 mimari tipte ve 2 farklı büyüklükte daireler, her dairede panoramik 3 cepheli özel mimari, her dairede 4 banyo,  kişi başına düşen yeşil alan 20 metrekare, fitness center, sauna, Fin hamamı, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, spor alanları, her daireye otopark, özel güvenlik sistemi gibi avantajlar sağlıyor.

Ap Forest Gate Fiyat

14 Haziran 2022 tarihi için geçerli fiyatları şu şekilde: 193 metrekare: 3 Milyon 400 bin TL
230 metrekaresi: 3 Milyon 855 TL. Söz konusu projenin Temmuz 2023'te teslim edilmesi planlanıyor.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!