Proje Güncel

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...A

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum’un son dönemde popülaritesini arttırmış güzide tatil bölgelerinden Gündoğan'da yer alan Ap Sea Gate'nın tüm detayları belli oldu.

Gündoğan koyunun rüzgarını ve öğlen güneşini en az alan yerinde bulunan, denize ve plaja 500 metre mesafede yaklaşık 20 bin metrekare arsa üzerine kurulan Ap Sea Gate projesinde düz ayak çıkışlı 12 adet Müstakil Bahçeli Havuzlu/ Havuzsuz 2+1+(1), 5 adet 3+1+(1) Havuzlu Müstakil Villa, 13 adet 4+1+(2) Havuzlu Müstakil
Villa olmak üzere, 30 aile yer alıyor. 

Ap Sea Gate projesi ile Gündoğan'da Anlaşmalı Özel Beach imkânıyla plajın ve masmavi denizin keyfini doyasıya yaşayabileceksiniz. İşte projenin diğer detayları...

Geniş mekânlara sahip müstakil bahçeli havuzlu ya da havuzsuz 2+1+(1) ler, duvar payları ile beraber 126-138 metrekare arasında değişen büyüklüklerde, 3+1 havuzlu müsatakil villalar duvar payları ile birlikte 162 metrekare, 4+1+(2) havuzlu müstakil villalar ise 287 metrekare olarak tasarlandı. 

Projenin 2850 metre uzunluğa ulaşan ve 8500 metrekare alanı kaplayan bahçe duvarları, Bodrumun muhteşem doğal yapısına uygun olarak Hekimköy Taşları ile dizayn edildi.

Dış cephe tasarımında mükemmel bir uyumla kullanılan taş kaplamalar projeye şık bir görünüm katıyor.

Projenin yaklaşık 20 dönüm arsa büyüklüğüne sahip olmasına rağmen imar yapılaşma yoğunluğunun yüzde 20’lerde olması nedeniyle sadece 24 bloğun yer alması, sitede bulunan mülklerin ortalama kendi oturumları hariç yaklaşık 125 ile 387 metrekare arasında değişen geniş bahçe ve genel peyzaj alanları kazandırmış, bu durum
bağımsız bölümlerin arsa paylarını yükselterek kişi başı 430 metrekare ile 860 metrekare arası arsa payına sahip mülkler haline getirmiştir. 

AP SEA GATE SOSYAL ALANLAR!

AP SEA GATE özel yaşam alanı sunan, ısıtmalı ortak açık yüzme havuzzun, sauna, fin hamamı ve fitness gibi spor ve güneşlenme alanlarının yer aldığı sosyal tesislerdeN yararlanarak keyifli zaman geçirebileceğiniz konsept bir proje olmasıyla dikkat çekiyor.

AP SEA GATE NEREDE?

Gündoğan merkeze ve otogara 750 metre, Yalıkavak'a 5,9 KM, Ortakent'e 16 KM, Bodrum'a 21 KM, Türkbüküne 10
km ve havaalanına ise 49 kilometrelik mesafede konumlanıyor.

AP SEA GATE NE KADAR?

Satışları devam eden projede 4+1 villa çeşitleri yüzde 15 indirimlerle satışa sunuluyor. Söz konusu vilların fiyatı 32 milyon ile 34 milyon arasında değişiyor.

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Seçim sonuçları piyasaları nasıl etkileyecek? Borsa ve döviz fiyatları 28 Mayıs’a kadar nasıl bir seyir izler?