Otomobil

Apple ailesi genişliyor: Ucuz İphone SE modeli yolda!

Apple'ın bütçe odaklı olacak yeni modeli iPhone SE'nin tanıtım tarihi belli oldu. Apple'dan iPhone sevenleri heyecanlandıracak gelişme yaşanıyor. Cep telefonu almak isteyenler bu fırsatı yakından takip ediyor. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor...Döviz kurlarındaki dalgalanmanın sonucunda Türkiye satış fiyatı vergiler hariç yaklaşık 4

Teknoloji meraklılarının uzun zamandır beklediği ucuz ve yeni iPhone modeli Türkiyeye ne zaman gelecek? 5G özellikli olacağını belirten Apple, modelinin fiyatının 300 dolar olacağını açıkladı. Döviz kurlarındaki dalgalanmanın sonucunda Türkiye satış fiyatı vergiler hariç yaklaşık 4.000 Türk Lirasıdır. Ancak bu fiyata vergilerde eklenecek ve bahar ayında tanıtıma çıkarılacak.

Bununla birlikte...


 

NTV'de yer alan habere göre, Apple her kesimden insanın alabileceği yeni bir iPhone üretmeye başladı. Nisan veya Mayıs aylarında satışa çıkarılacak olan bu model 5G ile birlikte geliyor. Türkiye fiyatı vergiler hariç 4.000 Türk Lirası ile bütçe dostu olmayı amaçlıyor. 2022 iPhone SE modeli daha satışa çıkmadan fiyatıyla dikkat çekmeyi başardı.

İşte 2022 iPhone SE modeli özellikleri...

 

İşte 2022 iPhone SE açıklanan özellikleri:

Modelin adı daha belli değil. Ancak iPhone SE Plus,iPhone SE 3 veya iPhone SE 2022 olacağı söylentiler arasında. iPhone 8 kasasıyla aynı olacak bu model 4.7 inçlik ekran boyutlarına sahip olacak. iPhone 13 serisindeki A15 Bionic Çipi kullanılarak daha güçlü bir telefon modeli ile karşımıza çıkacak ve 5G deseteği ile birlikte gelicek. Özellikleri ve fiyatıyla alıcılarının beğenisini toplayacak.

Apple ve Spotify'dan Rusya'ya ofis!

Xiaomi telefonlarda duyunca şaşıracağınız 4 özellik!

Galaksi Note 20 Ultra'da 2 bin 500 TL indirim!

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Renault Clio güncel fiyat listesiyle otomotiv sektörüne bomba gibi oturdu!

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Dacia'dan 13 bin TL'lik indirim! İşte Dacia 2022 şubat ayı güncel fiyat listesi...

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!