Teknoloji

Apple AirPods Pro'ya Turkcell Pasaj'dan 1200 TL indirim! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Apple AirPods Pro'ya bin 200 lira indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da AirPods Pro fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...jpg' alt='Elif Alpar'/>Turkcell Pasaj, Apple'ın en sevilen ürünlerinden biri olan AirPods Pro'ya yani Apple'ın bluetooth kulaklığına bin 200 lira indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek  yapmanız gereken AirPods Pro'yu Turkcell Pasaj'ın resmi internet satın almanız yeterli

Turkcell Pasaj, Apple'ın en sevilen ürünlerinden biri olan AirPods Pro'ya yani Apple'ın bluetooth kulaklığına bin 200 lira indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek  yapmanız gereken AirPods Pro'yu Turkcell Pasaj'ın resmi internet satın almanız yeterli.

 

AirPods Pro, eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunuyor. AirPods Pro, etrafınızda olup biten şeyleri kaçırmamak için ise Şeffaf Mod özelliğine sahip. AirPods Pro, kullanıcının kulağının şekline ve kulak uçlarının yerleşimne sürekli biçimde adapte olmayı başarabilen Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip tek kulak içi kulaklık olma unvanına sahip.

 

AirPods Pro ile etrafınızda olan bitenden haberdar olmak istediğinizde ise kolayca Şeffaf moda geçiş yaparak dış seslerin kulağınıza erişmesine izin verirsiniz.
"Duyulmamışı duymaya hazır olun" sloganı ile satışa çıkarılan AirPods Pro,  ses deneyiminden Siri’ye kadar her şeye güç veren H1 çipe sahip.

 

Ses Teknolojisi

 

Çip

Pil

Peki, Turkcell Pasaj'da AirPods Pro fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

 

Turkcell Pasaj AirPods Pro 11 Nisan 2022 Fiyat Listesi

  1. Apple AirPods Pro (Magsafe Şarj Kutusu) fiyatı: 4 bin 499 lira yerine sadece 3 bin 298 lira

Editörün Notu: Bu haber 11 Nisan 2022 13.05'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 74 kuruş, euro 16 lira 7 kuruş, altının gramı ise 930 lira 1 kuruş değerindedir.

Huawei Freebuds 3'e Teknosa'dan indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yüksek kaliteye uygun fiyatlı kablosuz kulaklık: Mi True Wireless Earbuds Basic 2! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

A101'de Apple Airpods kulaklık satışta! İşte 28 Mart 2022 fiyat listesi!