Teknoloji

Apple hangi ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor! işte Apple'ın 2023 planı

İphone 14 serisini piyasaya süren Dünya devi Apple yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Global manada büyük bir müşteriye sahip marka yeni ürünlerini ne zaman piyasaya sürecek? İşte detaylar.Apple, dünya çapında bilinen bir teknoloji şirketidir

.Apple, dünya çapında bilinen bir teknoloji şirketidir. Apple, 1976 yılında Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne aracılığı ile kurulmuştur ve şu anda global manada birçok ülkede icraat göstermektedir. Apple, bilgisayar yazılımı, donanım ve hizmetler imal eden bir firma olup, dünya çapında bilinen ürünleri arasında  iPhone akıllı telefonlar, iPad tablet bilgisayarlar, Mac bilgisayarlar, iPod müzik çalarlar ve Apple Watch akıllı saatler sayılabilir.

 

Apple, ayrıca müzik, film ve TV şovlarının satışı ve dağıtımı, iCloud bulut depolama hizmetleri ve Apple Music müzik abonelik hizmeti gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. Apple, dünya çapında milyarlarca kullanıcıya hizmet vermekte ve ürünleriyle teknoloji sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Apple, dünya çapında çok sayıda müşteri ve iş iş birliği ile birlikte çalışmaktadır ve bu iş ortaklıkları aracılığı ile, ivonatif ürünler ve hizmetler sunmayı hedeflemektedir.

Donanımhaber.net'ten Anıl Burak Karadede'nin yaptığı habere göre, 2023 Apple için oldukça aktif geçeceğe benziyor. Zira teknoloji devinin sene içerisinde ondan fazla  yeni ürün ilan etmesi bekleniyor. Ve sızıntılar gösteriyor senenin  her çeyreği için yeni bir ürün ilanı yapılacak. Bununla beraber, Apple'ın 2023 ile beraber yeni bir ürün kategorisine adım atacağı da dilleniyor. Öyle ki firmanın uzunca bir zamandır üzerinde çalıştığı sanal gerçeklik gözlüğünün senenin ikinci yarısında ilan etmesi kuvvetle muhtemel. Peki Apple, hangi cihazları ne zaman piyasaya sürecek? İşte Cupertinolu şirketin olası yol haritası:

İlk çeyrek

M2 Pro ve M2 Max yongalı 14 ve 16 inç MacBook Pro 
Mini LED panelli 27 inç monitör
M2 ve M2 Pro çipli mac Mini
M2 Ultra çipli Mac Pro
HomePod

İkinci çeyrek

M2 ve M2 Pro çipli yeni 15.5 inç MacBook Air

Üçüncü çeyrek

Sanal gerçeklik gözlüğü
İkinci nesil AirPods Max
iPhone 15 serisi
Apple Watch Series 9

Dördüncü çeyrek

M3 çipli iMac
Mini LED ekranlı ve M3 Pro/M3 Max çipli iMac Pro
Yedinci nesil iPad mini

Windows 7 ve 8.1 kullananlara kötü haber! Artık güncelleme almayacaklar

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

İphone 14 pro serisi olanlar dikkat! Öyle bir sonuç çıktı ki gözlerine inanamadı