Teknoloji

Apple kullanıcıları bu habere çok sevinecek! AirPods Pro 2 06 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple aylardır beklenen o haberi duyurdu. Apple’ın yeni harikasını sizler için araştırdık.. Aplle kullanıcılarının vazgeçilmezi olan AirPods Pro 2, önceki modele benzer yönleri ile Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak ve ayrıca bir Şeffaflık Modu sunacak.Apple, bu hafta sonunda en yeni harikası iPhone 14 serisini tüketiciye  tanıtmaya hazırlanıyor

 Ayrıca, merakla beklediğiniz ikinci nesil AirPods Pro'nun pil ömründe de yapılan çalışmlarda çok daha uzun kullanım süresi sizleri bekliyor.

Apple, bu hafta sonunda en yeni harikası iPhone 14 serisini tüketiciye  tanıtmaya hazırlanıyor. Bunun yanısıra , yeni akıllı telefon serisinde yapılan çalışmların yanında şirket, sonunda ikinci nesil AirPods Pro kulaklıklarını da tanıtması bekleniyor.Edindiğimiz bilgilere göre,ilk haber Bloomberg yazarı Mark Gurman’ın Power On bülteninden geldi. Apple hız kesmeden devam ettiği yenilikleri ile birlikte , 7 Eylül’de dört yeni iPhone modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu büyük lansman Ipone ve airpods’un sırasında markanın 10. nesil iPad’in yanı sıra yeni iPad Pro 2022 ve Apple Watch 8 Serisini de duyurması bekleniyor. Ancak alınan bilgilere  göre şirket AirPods Pro 2‘yi de piyasaya sürmeyi planlıyor.

Şimdiye kadar bildiklerimize yola çıkarak AirPods Pro 2, önceki modele benzer Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak ve ayrıca yeni nesil teknolojileri kullanarak bir Şeffaflık Modu sunacak. Bununla birlikte  merakla beklenen ikinci nesil AirPods Pro‘nun pil ömründe de büyük bir artış olacağı söyleniyor. Söz konusu AirPods Pro, şarj kutusuyla eşleştirildiğinde 24 saatten fazla ses çalma ve 18 saatten fazla konuşma süresi sunuyor.

 Yeni AirPods Pro 2’nin ikonik gövde tasarımını da düşürdüğüne dair söylentiler kulağımıza gelen bilgiler arasında. Her ne kadar Apple tipik olarak çipleri ve Aktif Gürültü Önleme özelliğini gövdenin kendisinde barındırdığı için durum böyle olmayacak gibi duruyor. Bununla birlikte cihaz sahibinin Find My uygulamasını kullandığında kaybolursa ses çıkarabilecek daha küçük bir şarj kutusu olması bekleniyor.
Şu an piyasada satılan Airpods modelleri ve fiyatları şöyle

APPLE Airpods 2. Nesil Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ve Şarj Kutusu Beyaz MV7N2TU/A
2289 TL MEDİA MARKT’A
APPLE AirPods 3. Nesil Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ve Şarj Kutusu Beyaz MME73TU/A
3289TL MEDİA MARKT’A

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Eylül 2022 tarihinde saat 06.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,22 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise 1014 Türk Lirası değerinde.