Teknoloji

Apple TV+'dan futbol tutkunlarına müjde! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Apple, MLS'in yayın haklarını Apple TV+'da yayınlamak için satın almasından sonra bir futbol ligine yatırım yapmayı hedefliyor. Ligin Apple TV+'ta yayınlanacağının duyurulmasının ardından şirket, spor yayıncılığına yatırım yapmaya devam ediyor

Geçtiğimiz aylarda Apple, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki futbol liglerini kapsayan MLS'nin yayın haklarını satın aldı. Ligin Apple TV+'ta yayınlanacağının duyurulmasının ardından şirket, spor yayıncılığına yatırım yapmaya devam ediyor. Teknoloji devinin başka bir futbol liginin yayın haklarını satın almayı düşündüğü bildiriliyor.

APPLE, EREDIVISIE REKABETINE KATILDI!

İddia, önde gelen Hollandalı bir işadamı olan Chris Woerts tarafından ortaya atıldı. Woerts'e göre Apple, Hollanda futbol ligi Erepisie'yi Apple TV+'a getirmeyi düşünüyor. Yılda 150-200 milyon avroya mal olması beklenen anlaşma şimdiden çok rekabetçi. Nedeni ise Amazon ve Netflix'in de Erepisie'yi hedefliyor olması.

Erepisie'nin 2024 yılına kadar yayın hakları Amerikan yayın kuruluşu ESPN'e aittir. Yani Apple bu savaşı kazansa bile en az 2025 yılına kadar ligi yayınlayamayacak. Ancak şirketin son dönemdeki eylemleri bu yatırımı çok olası kılıyor.

APPLE TV+, SPOR IÇERIKLERINI ARTIRDI!

Apple, Major League Soccer, Kanada ve Amerikan futbol ligleriyle yapılan anlaşmaların bir parçası olarak Apple TV+ fiyatlandırmasını açıkladı. Oyun, 1 Şubat 2023'te aylık 15 ABD Doları ve tüm sezon için 99 ABD Doları abonelik seçeneğiyle yayınlanmaya başlayacak. Fiyatlandırma şu anda Apple TV+ üyeleri için aylık 13 ABD doları, sezon başına 79 ABD dolarıdır. Apple'a yılda 250 milyon dolara mal olacak sözleşme 10 yıllık.

Apple, MLS'ye ek olarak bu yıl Amerikan beyzbol ligi Major League Baseball'u da ekledi. Apple'ın Amerikan Futbol Ligi'nin NFL Sunday Ticket yayın hakları için de görüşmelerde bulunduğu söyleniyor. Son dönemde spor yayıncılığına büyük ilgi duyan teknoloji devi, yayıncılık hizmetlerinde de rakiplerini yakalama peşinde.

APPLE TV+ 28 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ!

Yeni üyeliklerde ilk üç gün ücretsiz ardından ise aylık 6.99 dolar. Ancak Apple TV+ ülkemizde kullanıma açık değil. Apple TV+ ilerideki günlerde kullanıma açık olan ülkeler arasında yerini alacak.

Samsung Galaxy S23`ün tanıtım tarihi ile ilgili flaş gelişme!
Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!
Spotify'da dev kampanya tekrar başladı! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...