Kent Haberleri

Apple zamlarından sonra Ziraat Bankası'ndan müjde!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Elektronik ürünleri uygun fiyatlarla almak isteyenlere harika bir fırsat! Troyestore.com'da Bankkart ile yapacağınız alışverişlerde muhteşem ödüller sizi bekliyor. com, Bankkart sahibi müşteriler için muhteşem bir kampanya başlattı

Elektronik ürünlere düşük fiyatlarla sahip olmak isteyenler için harika bir fırsat! Türkiye'nin önde gelen online alışveriş platformlarından biri olan Troyestore.com, Bankkart sahibi müşteriler için muhteşem bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 15 Haziran ile 15 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bankkart ile yapacağınız alışverişlerde cömert ödüller sizi bekliyor.

 

Kampanya koşullarına göre, tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 500 TL, 10.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise tam 1.000 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahipsiniz. Bankkart Genç, Bankkart Başak, ve Bankkart sahibi olan müşteriler kampanyadan hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle yararlanabiliyor.

Bankkart Lira ödülleriniz anında hesabınıza yüklenecek ve 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Bu süre içinde kazandığınız Bankkart Liraları dilediğiniz gibi kullanabilir, elektronik ürünler, akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve daha birçok ürün için avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabileceği için, büyük indirimlerden yararlanmak için zamanınızı iyi değerlendirmenizi öneriyoruz. Ayrıca, kampanya sadece troyestore.com'da yapacağınız alışverişlerinizde geçerli olduğundan, diğer platformlarda bu avantajlardan yararlanma imkanınız bulunmamaktadır.

Bankkart Lira kazanmak için alışverişlerinizi Bankkart POS cihazından yapmanız gerektiğini unutmayın. Ayrıca, ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar da asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Ancak, kampanyaya dahil olmayan durumlar da bulunuyor. Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal veya iade işlemleri ile Bankkart ücretsiz işlemleri kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanya dönemi boyunca yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda, verilen Bankkart Lira geri alınacak ve Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyanın düzenleyicileri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Artı Bilgisayar A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Eğer elektronik ürünlerde büyük indirimlerden yararlanmak istiyorsanız ve Bankkart sahibiyseniz, bu kampanyayı kaçırmayın! 15 Temmuz 2023 tarihine kadar troyestore.com'da yapacağınız alışverişlerde Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirin. Unutmayın, avantajlı alışverişler için süre sınırlı!

Aile destek ödemeleri bitti ama bu parayı hemen alabilirsiniz! Üstelik 1.250 TL değil tam 7.500 TL para verilecek!
DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? En son deprem ne zaman oldu? İşte 2 Temmuz 2023 son depremler!
Flaş deprem uyarısı: 6.3 şiddetinde deprem tehlikesi ile karşı karşıyayız!
İş Bankası'ndan ev sahiplerine güzel haber! Bu fırsatı sakın ama sakın kaçırmayın!