05 / 05 / 2024

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.



The Elec'te aktardığı haberin ayrıntılarına göre; geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan diğer sızıntılar da iPhone 16 serisi hakkında bazı ayrıntıları ortaya koymuştu. Bir rapora göre, Apple'ın iPhone 16 Pro modelleri, iPhone 15 Pro Max'e özel olması beklenen periskop lensiyle birlikte gelecek. Bu özellik, iPhone 15 serisinin en üst modeli olan iPhone 15 Pro Max veya iddia edilen bir başka adıyla iPhone 15 Ultra'ya özgü olacak.

Diğer bir iddiaya göre ise Apple, iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max modellerinde Face ID sensörünü ekran altına yerleştirme planları yapıyor. Ancak, ön kamera için ekran altı çözümün bir süre daha kullanılmayacağı ve cihazlarda küçük bir kamera deliği bulunacağı belirtiliyor. Bu sayede iPhone modelleri, daha geniş ekran deneyimi sunarken, ön kamera da daha az yer kaplayacak.

Apple'ın iPhone 16 serisi hakkında daha fazla detayın yakında ortaya çıkması ve resmi duyurunun yapılması bekleniyor. Ancak, bu aşamada tüm bilgiler sızıntılara dayanıyor ve resmiyet kazanmadığı için değişikliklere açık olabilir.


Geri Dön