Genel

Aqua City 2010'da fiyatlar 252 bin TL'den başlıyor!

Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010 sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede fiyatlar 252 bin 500 TL'den başlıyor

Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya Kulüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan skylight'lı kapalı yüzme hauzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. Projede fiyatlar 252.500 TL'den başlıyor. Aqua City 2010'da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolu'sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010'da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.

www.aquacity2010.com.tr

info@aquacity2010.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız...

İstanbul'un modern sarayları

Benzersiz mimarisi ile İstanbul Sarayları, saray hayatını gü¬nümüze taşıyor. Sinpaş GYO'nun Osmanlı Saraylan'nı modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi istanbul Saraylan'nda muhteşem görüntüleriyle günümüzde bile hayranlık uyandıran Çıragan, Feriye, Dolmabahçe ve Bey-lerbeyi Saraylan huzur dolu birer yaşam alanına dönüşüyor. İstanbul Saraylan projesinde, Şehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalılan, Çıragan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koni Saraylan, Sultan Saraylan, Hünkar Konaklan, Hanzade Konaklan ve Hisar Kuleleri olmak üzere dokuz farklı yaşam seçeneği bu¬lunuyor. Projede büyüklükleri 75 m21+1'den, 315 m2 4 +l'e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 236.619 TL üe 1.323.010 TL arasında değişiyor.

Detaylı fiyat bilgisi için tıklayın

0212 444 1 440

www.istanbulsaraylari.com

Projeden görüntüler için tıklayınız

Anadolu yakasında su ve doğanın lüksü: lagün
Sinpaş GYO'nun, su ve yeşille iç içe bir tabiat harikası olan Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı ko-ruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor. 1. ve 2. Etap'ta yaşamın başladığı, 3. ve 4. Etap'rn aralık ayında teslim edileceği, 515 konurun bu-lunduğu projede fiyat aralığı 560.500 TL'den başlıyor.

www.sinpaslagun.com

info@sinpaslagun.com

0 216 311 40 93

0216 280 00 26

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Bogaz'ın ihtişamı Bosphorus City'de

Türkiye'nin ilk temalı konut projesi ve İstanbul'un ikinci boğaz şehri Bosphorus City'de, 26 bin m2 büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Bogaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul Bogazı'ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisan Meydanı ile RHisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor. İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler; Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City projesinde yeniden yorumlanıyor.

Bosphorus City, inşaat hacmi olarak da diğer projelerden aynlıyor. 246 bin metrekare üzerine kurulu Bosphorus City, Türkiye'nin devam eden en büyük inşaat projesi. Proje tamamlanınca, yaklaşık 10 bin kişiye İstanbul'un do¬yumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu yaşam alanı sunacak. İstanbul Bogazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; İstanbul Bogazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; 60 m2 ile 645 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 181.700 TL'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

www.bosphoruscity.com.tr