05 / 05 / 2024

Araba alırken ince eleyip sık mı dokuyorsunuz? Fiat'ın bu teklifi tam size göre

Araba alırken ince eleyip sık mı dokuyorsunuz? Fiat'ın bu teklifi tam size göre

Dolar kurunun yaşadığı hararetli günler, araba fiyatlarına da yansıyacak. İtalyan devi Fiat, zam uygulaması yapılmadan önce, bir fırsat olması için EGEA, PANDA, 500, 500e modellerinin haziran fiyat listesi açıkladı.



Fiat para, karşılığı altın veya başka bir değerli maden olmayan ve yasal olarak para olarak kabul edilen bir para birimidir. Bir ülkenin para birimi, fiat para olarak kabul edilir çünkü değeri ve kabul edilebilirliği hükümetin veya merkez bankasının otoritesine dayanır. Fiat para, hükümetin veya merkez bankasının ekonomik politikalarını uygulamak ve para arzını kontrol etmek için kullanabileceği esneklik sağlar.

Araba alırken ince eleyip sık mı dokuyorsunuz? Fiat ın bu teklifi tam size göre

Fiat para, bir ekonomide tüketim, ticaret ve yatırımların yapıldığı ortak kabul edilen bir değişim aracıdır. Ancak, fiat para sistemi, güven ve istikrara dayanır. Hükümetin veya merkez bankasının ekonomik politikalarının etkili bir şekilde uygulanması, enflasyonu kontrol altında tutma ve ekonomik istikrarı sağlama önemlidir.

Kaynak: fiat.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 19:28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.50 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1500 Türk Lirası değerinde.

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

 


Geri Dön