05 / 07 / 2024

Araba almak isteyenler dikkat! Kampanyaya devam diyen Fiat, gözde modeli Egea Sedan'ı 799 bin 900 TL'ye satıyor!

Araba almak isteyenler dikkat! Kampanyaya devam diyen Fiat, gözde modeli Egea Sedan'ı 799 bin 900 TL'ye satıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda TOFAŞ Fiat'ın Temmuz ayında kampanyaya devam dediğini belirterek, Egea Sedan'ın 799 bin 900 TL'den satıldığını kaydetti.



Hem hayalindeki otomobile kavuşmak hem de kullandığı aracı değiştirmek isteyenler güncel fiyatlar ve kampanyalar ile ilgili araştırmalar yaparken, otomotiv devi Fiat da geçtiğimiz ay yüzleri güldüren bir kampanya başlatmıştı.

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişinin gündeminde yer alırken, Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun'dan Fiat'ın geçtiğimiz ay başlattığı kampanya ile ilgili bir paylaşım geldi.

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/murattosunaraba üzerinden yaptığı paylaşımda TOFAŞ Fiat'ın Temmuz ayında kampanyaya devam dediğini belirterek, Egea Sedan'ın 799 bin 900 TL'den satıldığını kaydetti.

Murat Tosun'un paylaşımı şu şekilde: 

Haziran ayında bu kampanyayı yapan TOFAŞ Fiat Temmuz ayında da devam dedi.
Şu şekilde açıkladılar: "Kampanya kapsamında belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modellerde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış şekildedir. Kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya 02.07.2024 – 02.08.2024 tarihleri arasında 0 km 2024 yılı için geçerlidir."

Murat Tosun'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Kuşadası Fu Green Concept Villaları'nda yaşam başladı! 

Nef'ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle!

ODMD açıkladı! Sıfır otomobil kampanyaları işe yaramadı...


Geri Dön