Ekonomi

Arabası olanlar dikkat! Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? İşte 29 Mart 2022 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Milyonlarca araç sahibi tarafından son dakika akaryakıt fiyatları araştırılıyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte kalem kalem 29 Mart benzin ve motorin fiyat listesi... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş bitmiyor ve gerilim gittikçe artıyorken bu gelişmeler akaryakıt fiyatlarına da zam olarak yansıyor

Geçen hafta 120,65 dolar seviyesine kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatında yüzde 3,6 gerileme kaydedildi ve bu hafta 113,14 dolar seviyesinden açılış yaptı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş bitmiyor ve gerilim gittikçe artıyorken bu gelişmeler akaryakıt fiyatlarına da zam olarak yansıyor. 

Milyonlarca araç sahibi tarafından araştırılan akaryakıt fiyatları Rusya ve Ukrayna savaşından payını aldı ve benzin, mazot, motorin ve LPG fiyatlarına peş peşe zam haberleri geldi. 

Peki milyonlarca araç sahibi tarafından araştırılan akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri neler? Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? İşte kalem kalem 29 Mart benzin ve motorin fiyat listesi...

Brent petrol fiyatlarında 114,98 ile 115,85 dolar arasının direnç, 113,07 ile 112,03 dolar arasının ise ilerleyen günlerde destek bölgesi şeklinde olabileceği ifade ediliyor. 

Benzin fiyatları 29 Mart 2022

İstanbul benzin fiyatı: 19.8 TL 

Ankara benzin fiyatı: 19.9 TL 

İzmir benzin fiyatı: 19.91 TL 

Motorin fiyatları 29 Mart 2022 

İstanbul motorin fiyatı: 23.66 TL 

Ankara motorin fiyatı: 23.77 TL 

İzmir motorin fiyatı: 23.76 TL 

LPG fiyatları 29 Mart 2022 

İstanbul LPG fiyatı: 11.20 TL 

Ankara LPG fiyatı: 11.31 TL 

İzmir LPG fiyatı: 11.25 TL 

BENZİN FİYATLARI GERİLEYECEK Mİ? 

Gelecek bir iki gün içinde olağandışı bir durum yaşanmazsa, brent petrol fiyatlarıyla bağlantılı olarak yeni zamların olmayacağı öngörülenler arasında yer alıyor. 

Aynı zamanda petrol fiyatlarındaki düşüş sürerse, yeni indirimlerin kapıda olduğu da belirtiliyor. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; bu perşembe günü yapılacak olan  27. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı Bakanlar Toplantısı'nda, geçmiş aylardan daha hızlıca petrol üretimini yükseltmeyi başarılamayacağı ile ilgili öngörülerde petrol ve akaryakıt fiyatlarındaki baskıyı artıyor. 

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Benzin ve mazota 3 TL indirim müjdesi! İşte benzin, motorin ve LPG fiyatları…

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?