Otomobil

Araç alacaklara düşük faizli kredi fırsatı! Fiat Egea modelleri arasında seçim yapabilirsiniz son tarih 2 Mayıs!

Türkiye'nin en çok satan otomobillerinden biri olan Fiat Egea, nisan ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat, Nisan ayında açıklayacağı ödeme irtifakı ve özel kredi teklifiyle Egea almak isteyenleri araç sahibi yapmaya hazırlanıyor.2 Mayıs'a kadar kredi kampanyasıyla vatandaşlar otomobil almak için ihtiyaç duyduğu kadar maddi destek alacak

Egea, nisan ayında 2 ay vadeli ve %1,89 faiz oranıyla kredi sunacak. 2 Mayıs'a kadar kredi kampanyasıyla vatandaşlar otomobil almak için ihtiyaç duyduğu kadar maddi destek alacak.

Yarısı şimdi, geri kalanı ise 1 yıl sonra!

Fiat Egea modelleri için geçerli olan avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. Yarısını şimdi öde, kalanını bir yılda öde kampanyası ile Fiat Egea modellerinden birini seçerek bütçenize uygun ödeme planlarından faydalanabilirsiniz.

Fiat modelleri için uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile araç sahiplerine birçok cazip teklif sunulmaktadır. Sevgili Egea ailesi için kampanya 2 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanya bitmeden fırsatlardan hemen yararlanabilirsiniz.

Egea, nisan ayında 2 ay vadeli ve %1,89 faiz oranıyla kredi sunacak. 2 Mayıs'a kadar kredi kampanyasıyla vatandaşlar otomobil almak için ihtiyaç duyduğu kadar maddi destek alacak.

Uygun fiyatlarla otomobil sahibi olun

Fiat Egea modelleri için geçerli olan avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. Yarısını şimdi öde, kalanını bir yıl sonra öde kampanyası ile Fiat Egea modellerinden birini seçerek bütçe dostu bir ödeme planı elde edebilirsiniz.

Fiat modelleri için uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile araç sahiplerine birçok cazip teklif bekliyor. Egea ailesi için kampanya 2 Mayıs'ta sona erecek. Araba sahibi olmanın gittikçe zorlaştığı bu dönemlerde araç sahibi olabilmek için son fırsatlar 2023 yılının Nisan ayında sunulmaya devam ediyor. Düşük faiz oranlar ile ara. sahibi olmak için Fiat Egea kampanyalarından hemen faydalanabilirsiniz.

Araba almak isteyenlerin beklediği gün geldi! ÖTV’yi artık dert etmeyin!

Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV kaldırılacak mı?

Citroen’den dev kampanya! 245.900 TL'ye uygun taksit imkânıyla sıfır otomobil!