Ekonomi

Araç sahipleri şokta! Akaryakıta bir zam daha!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yüz binlerce araç sahibini ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Açıklamaya göre, LPG otogazın litre fiyatında 40 kuruş artış gerçekleşti. 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) taraınfan tüm araç sahiplerini yakından ilgilendiren haber geldi. . Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelen zamdan sonra şimdi de LPG otogazın litre fiyatında 40 kuruş zam yapıldı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; akaryakıta zam haberleri gelmeye devam ediyor. Yüz binlerce araç sahibi gelen zamları yakından takip ederken 2021 yılında akaryakıta toplamda 79 kez zam yapıldı. 2022 yılına girilmesi ile birlikte zamların ardı arkası kesilmiyor. En son 2 Şubat tarihinde benzin ve motorine zam yapılmıştı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası LPG zammı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Akaryakıta bir zam daha

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), resmi sosyal medya hesabından açıklama yaparak, akaryakıt ürünlerinde fiyatların arttığını duyurdu.

EPGİS arafından yapılan açıklamaya göre, LPG otogazın litre fiyatında 40 kuruş artış meydana geldi. Sendikanın açıklamasında “Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadesine yer verildi.

Araç sahipleri gelen zamlardan sonra yeni akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. İstanbul, İzmir ve Ankara'da otogazın satış fiyatı ne kadar oldu? Ayrıntılar haberimizde...

İŞTE YENİ FİYATLAR

Gelen zamdan sonra otogazın litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 9,38 liradan 9,78 liraya, Ankara'da 9,49 liradan 9,89 liraya, İzmir'de ise 9,43 liradan 9,83 liraya çıktı.

Dağıtım şirketleri tarafından belirlenen fiyatlar, rekabet ve özgürlük nedeniyle şirketler ve şehirler arasında biraz farklılık gösteriyor.

2021 yılında akaryakıta toplamda 79 zam geldi. 2022 yılına girilmesi ile zamlar da peş peşe gelmeye devam ediyor. Peki 2022 yılında akaryakıt fiyatları ne kadar arttı? 2022 akaryakıta zam en son ne zaman geldi? İşte merak edilenler...

BENZİN VE MOTORİNE DE ZAM GELMİŞTİ

EPGİS, tarafından zam haberleri gelmeye devam ediyor. En son 2 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzine 39 kuruş, motorine de 32 kuruş zam geldiğini duyurmuştu.

Benzin ve motorine çılgın zam geliyor! Böylesi görülmedi...

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

Dolar ve euroda son rakamlar!

Yanlışlıkla yatan Bitcoin'i iade etmedi, mahkemelik oldu!

Kripto paralar borsalarla dans ediyor! Bitcoin riskli bir yatırım mı?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...