Kent Haberleri

Araç sahiplerine yürek yakan kara haber! Bu akaryakıt zammı kontak kaptıracak! Akaryakıta zam mı geldi?

Son dakika haberlerine göre, vatandaşlar ekonomi gündemini yakından takip ederken akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmelere odaklanmış durumda. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, 20 Haziran Salı günü motorin fiyatlarına bir zam daha geleceği konuşuluyor... Güncel kulis bilgilerine göre, 20 Haziran Salı günü motorin fiyatlarına bir zam yapılması planlanıyor

Vatandaşlar, ekonomi gündemini takip ederken, akaryakıt fiyatları konusunda da bilgi edinmeye çalışıyor. Güncel kulis bilgilerine göre, 20 Haziran Salı günü motorin fiyatlarına bir zam yapılması planlanıyor. Bu haber, benzin ve mazot fiyatlarını takip edenler için önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

YAKIT FİYATLARINDAKİ DALGALANMALAR DEVAM EDİYOR: MOTORİNE ZAM YOLDA!

Son günlerde döviz ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların yanı sıra, Fed'in faiz kararları, küresel ekonomik gelişmeler, Türkiye'deki seçim ve sonrasında açıklanan haberler gibi faktörler nedeniyle birçok ürün grubunda zam haberleri yaygınlaşmış durumda. Bu durum, araç sahipleri için özellikle yakıt fiyatlarıyla ilgili endişelere neden oluyor. Peki, akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son durum nedir? Benzine, mazota ve LPG'ye zam gelecek mi?

Döviz ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, motorin ve benzin gibi yakıt türlerinde zam veya indirimler yaşanmaya devam ediyor.

20 Haziran 2023 Salı gününden itibaren motorine bir zam yapılacak. Motorin litre fiyatı 1 lira 39 kuruş artacak. Dizel araç sahipleri, mazotun yeni fiyatına tepki gösteriyor.

Salı günkü zamla birlikte İstanbul'da mazotun litre fiyatı 23 lira 57 kuruş, Ankara'da ise 23 lira 99 kuruş olacak.

Akaryakıt fiyatları, Akdeniz pazarındaki işlenmiş ürünlerin fiyat ortalamalarına ve dolar kuruna göre belirlenmektedir. Dağıtım firmaları tarafından uygulanan son fiyatlar, rekabet serbestisi nedeniyle akaryakıt şirketlerine ve şehirlere göre değişiklik gösterebilir.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI

Güncel benzin ve mazot litre fiyatları ne kadar kaç lira? İşte o tablolar:

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

ZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

1 dolar kaç TL? Euro ne kadar oldu? Sterlin'de son durum ne? 18 Haziran Pazar dolar yükseldi mi, düştü mü?
Satıştan kaldırılan destansı telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin ağzı beş karış açık kaldı!
Bugün gram altın ve ons altın ne kadar? Çeyrek altın yükseldi mi? 18 Haziran 2023 altın fiyatlarında son dakika!