Kent Haberleri

Aracı olanlar için önemli gelişme! Bunu mutlaka öğrenmeniz gerekiyor! Sonra pişman olursunuz!

2023’e girilmesiyle birlikte trafik cezaları da zamlanmaya başladı. Araç sahipleri ve sürücüler hangi cezaların ne kadar zamlandığını merak ediyor. İşte detaylar... Araç sahipleri ve sürücüler hangi cezaların ne kadar zamlandığını sorgulamaya başladı

Yeni yılla birlikte birçok kaleme zam gelmesinin yanında trafik cezalarına da zam geldi. Araç sahipleri ve sürücüler hangi cezaların ne kadar zamlandığını sorgulamaya başladı.

Trafik cezaları 2023 yılında şu şekildedir;

İşte detaylar...

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

Trafik cezası sorgulama, turkiye.gov.tr internet sitesine giriş yapılarak gerçekleştiriliyor. Uygulamaya giriş yapıldıktan sonra, e-Hizmet bölümü açılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü menüsünde bulunan ‘’Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama’’ bağlantısı kullanılarak trafik cezası sorgulaması yapılabiliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile trafik cezası sorgulama, egm.gov.tr internet sitesinden yapılıyor. Ana sayfada bulunan ‘’Trafik Cezası Sorgulama ve Ödeme’’ bağlantısından Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, ad ve soyad bilgileriyle son bir yılın trafik cezalarına ulaşılabiliyor.

Aile Bakanlığı’ndan önemli duyuru! Bir yeni destek ödemesi daha geldi! Bu parayı mutlaka alın!

Hazine ve Maliye Bakanlığından rekor sayıda personel alımı! Detaylar ve şartlar bu haberde!

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine önemli duyuru! Çok ses getirecek o haber verildi!