Toki

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastıTOKİ'nin resmi internet sitesinden yayımlanan ihale ilanlarına göre, millet bahçesi inşa edilecek şehirler arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de yer alıyor

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ilde yeni millet bahçeleri inşa edecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinden yayımlanan ihale ilanlarına göre, millet bahçesi inşa edilecek şehirler arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de yer alıyor. 

İşte TOKİ'nin millet bahçesi inşa edeceği şehirler...

TOKİ'nin millet bahçesi inşa edeceği şehirler şu şekilde: İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Konya, Rize, Şanlıurfa, Bitlis, Erzurum, Trabzon, Edirne, Ardahan.

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklanan o projeler...

İstanbul Üsküdar
İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kandilli ve Çengelköy Mahalleleri Çocuk Köyü ve Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Haziran 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara İmrahor Vadisi ve Mamak
Ankara İli, İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ihalesi 26 Mayıs tarihinde, Mamak Altıağaç Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi 3 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Melikgazi
Kayseri İli Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar 2 Etap İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mayı2 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Konya Ilgın 
Konya  İli,  Ilgın  İlçesi,  Ilıca  Mahallesi  Millet  Bahçesi  ve  Millet  Bahçesine  Ait  Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Rize İyidere 
Rize İli, İyidere İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.
 

Şanlıurfa Ceylanpınar ve Ceylanpınar
Şanlıurfa İli, Ceylanpınar İlçesi Akrepliişletmesi ve Beyazkuleişletmesi Mahalleleri Millet Bahçesi ihalesi 7 Haziran tarihinde, Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Saha Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi 8 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama 
İzmir İli Bergama İlçesi Ertuğrul Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 21 Haziran 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Bitlis Tatvan 
Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Aydınlar Mahallesi Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.
 

Erzurum İspir 
Erzurum İli, İspir İlçesi, Gülhas Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar 
Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) 2. Etap Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Edirne Keşan 
Edirne İli, Keşan İlçesi, Büyükcami Mahallesi Kent Meydanı ve Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ardahan Merkez
Ardahan İli, Merkez İlçesi, Aziziye Kışlası Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 14'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o tarih geldi! İstanbul'a ucuz ve yeni konutlar geliyor!

Yastık altında 15 bin nakiti olana büyük müjde şimdi geldi! TOKİ'den onlarca ilde hemen teslim ucuz konut fırsatı!

TOKİ Ankara satışları resmen başladı! TOKİ'den başkentlilere büyük müjde! 110 bin liraya hemen teslim 2+1 ve 3+1'ler!