Sektörel

Araplara Türkiye Gayrimenkul Yatırımları Kataloğu hazırlanıyor!

50 bin adet Arapça ve İngilizce dillerinde hazırlanacak olan katalog ayrıca bir milyon kişiye de mail ile duyuru yapılacaktır. 50 bin potansiyel Arap alıcıya en hızlı şekilde ulaşmak istiyorsanız bu katalogda yerinizi alınız…

Araplar İçin Türk Konut Kataloğu Niçin Hazırlanıyor: Mütekabiliyet yasası ile birlikte Araplar konut almak için gözünü Türkiye’ye dikti ama Araplar Türkiye’yi tanımıyor. İstanbul’un bölgelerini tanımıyor. Bu katalog Araplara Türk konut sektörünü ve sektördeki konut projelerini tanıtacaktır. Katalog içerisinde yer alacak şirketler seçilecektir. Her şirketin tanıtımı katalogta yer almayacaktır. Ayrıca Arap fonları tarafından da ortak yatırım yapılabilir yatırımcı Türk şirketlerine de yer verilecektir. 


Kataloğun İçeriği Nasıl Olacak: 


1) Sunum yazıları: Devlet büyüklerinin sunum yazıları ile açılacak. İlgili bakanların sunum yazıları olacak. Türkler ile Arapların ortak tarihi ve geleceğe yönelik ortak yatırım fırsatları anlatılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarına yer verilecek.


2) Türk Konut Sektörünün Analizi: Bu bölümde Türk konut sektörünün Araplara sunduğu fırsatlar anlatılacak. İstanbul ilçeleri tanıtılacak. Antalya, İzmir, Muğla ve Ankara gibi önemli şehirlerin konut fırsatları değerlendirilecek.


3)  Türkiye’den konut alma prosedürü: Nasıl konut alınacağı, vergiler, ödemeler vs gibi prosedür hakkında bilgi verilecek.


4) İstanbul Konut Projeleri: Bu bölümde semtlere göre İstanbul’daki katalogta yer alan konut projeleri tanıtılacak. 


Katalogla ilgili daha fazla bilgiye www.konutkatalogu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Telefon: 212- 256 65 69