Eğitim

Aras Kargo İran'da şube açacak

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Türkiye'nin bölgede lojistik üssü olarak öneminin giderek artacağına dikkat çekti

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Türkiye'nin bölgede lojistik üssü olarak öneminin giderek artacağına dikkat çekerek "Aras markasını dünya pazarlarına açarken, önce yakın coğrafyalardan başlıyoruz. Aras markası altında yakında İran'da kargo taşımacılığına başlayacak. Sırada Irak, Suriye, Romanya, Ukrayna var" şeklinde konuştu. Aras,"Kargo taşımacılığı işini öncelikle yakın coğrafyalarda yapabilmek için görüşmelere başladık" dedi.
Sabah

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Aras, 7 kıtada 7 yıldızlı marka olma yolunda
Türkiye'nin önde gelen taşımacılık gruplarından Aras Holding, iki yıldan beri sürdürdüğü yeniden yapılanma çalışmalarını tamamlayarak 2010 Sonbaharı ile birlikte yeni bir çıkışa hazırlanıyor. Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, "İki yıldır kendi içimizde sessiz ve derinden bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Attığımız tohumlar filiz verdi. Aras için 2010 tüm bu değişim ve dönüşümlerin dışarıya yansıyacağı bir yıl olacak. Aras bu Sonbahar ile birlikte lojistikte gümbür gümbür geliyor. Aras Kargo'yu 7 kıtada 7 yıldızlı marka yapmak en büyük hedefimiz" dedi. Evrim Aras, Türkiye'nin dünyanın bölgedeki lojistik üssü haline gelmekte olduğunu ve Aras'ı da bu vizyonla geleceğe hazırladıklarını vurgulayarak, "Aras markasını dünya pazarlarına açarken, önce yakın coğrafyalardan başlıyoruz. Aras markası altında yakında İran'da kargo taşımacılığına başlayacak. Sırada Irak, Suriye, Romanya, Ukrayna var" şeklinde konuştu. Evrim Aras, 3 bin 500 kuryelerini üniversitelerle işbirliği içinde eğitimden geçirdiklerini belirterek, "Kuryelerimiz artık bir üniversiteli haline geliyor. Kuryeciliği bir kader olmaktan çıkarıp bir meslek haline dönüştürüyoruz" dedi.
Radikal