İhale

Aras Kargo'nun İzmir'deki yeni merkezi açıldı!

Aras Kargo İzmir Bölge Müdürlüğü'nün Kordon'daki yeni merkezi, düzenlenen törenle açıldı

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgeye bağlı 12 ilçeye 36 birim ve 300 personelle hizmet verecek olan merkezin açılışında konuşan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, güçlü sanayisi, modern ihracat limanı ve fuarıyla ülke ekonomisine katma değer kazandıran İzmir'e hizmet etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Aras, şöyle devam etti:
"Toplam ciromuzun yüzde 10'unu oluşturan İzmir'de verdiğimiz hizmetin çıtasını daha da yükseltmeyi amaçladık. Yeni merkezimizde yeni ürünlerimizle daha çok kuruma ve bireysel müşteriye ulaşacağız. Teknolojiyi yakından takip ederek, bu alandaki yenilikleri hizmetlerimize yansıtarak ve ürün yelpazemizi sürekli zenginleştirerek müşteri memnuniyetimizi artırıyoruz. Amacımız, bölgede ekonomik canlanmaya katkıda bulunmak. 300 çalışanımız İzmir merkez olmak üzere ona bağlı illerde 'önem taşımak' için sefere hazır."

Aras Kargo İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir de, 300 metrekare kapalı alana sahip yeni merkezde Balıkesir'e bağlı Altınoluk, Akçay, Edremit, Burhaniye ve Ayvalık ilçelerine, İzmir'e bağlı merkez ilçelere, Çeşme ve Urla'ya hizmet vereceklerini bildirdi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Aras Kargo, yenilenen binasını hizmete soktu  

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, "300 çalışanımız İzmir merkez olmak üzere ona bağlı illerde de aktif olmak için sefere hazır" dedi

Taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından olan Aras Kargo'nun yenilenen İzmir Bölge Müdürlüğü binası törenle hizmete girdi. Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, "300 çalışanımız İzmir merkez olmak üzere ona bağlı illerde aktif olmak için sefere hazır" dedi. Aras Kargo İzmir Bölge Müdürlüğü'nün Kordon Cumhuriyet Bulvarı'ndaki merkezinin açılış törenine Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Satış Genel Müdür Yardımcısı Atilla Özdikmenli ve İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir'in yanı sıra İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ile davetliler katıldı.

ÇITA YÜKSELDİ
Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, güçlü sanayisi, modern ihracat limanı ve fuarıyla ülke ekonomisine katma değer kazandıran İzmir'e hizmet etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aras, "Ülkemizin dinamik kenti İzmir'e hızlı ve kaliteli hizmet sunmak bizim için büyük bir önem taşıyor. Toplam ciromuzun yüzde 10'unu oluşturan İzmir'de verdiğimiz hizmetin çıtasını daha da yükseltmeyi amaçladık. Yeni merkezimizde yeni ürünlerimizle daha çok kuruma ve bireysel müşteriye ulaşacağız" dedi. Teknolojiyi yakından takip ederek bu alandaki yeniliklerİ, verdikleri hizmete yansıtacaklarını söyleyen Aras, "Müşteri memnuniyetimizi artırıyoruz. Amacımız, bölgede ekonomik canlanmaya katkıda bulunmak" diye konuştu. Aras Kargo İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir ise, İzmir merkezde yer alan 300 metrekare kapalı alana sahip yeni mekanda Balıkesir'e bağlı Altınoluk, Akçay, Edremit, Burhaniye ve Ayvalık ilçelerine, İzmir'e bağlı Çeşme ve Urla'nın yanısıra merkez ilçeler olan Bayraklı, Balçova, Bornova, Karşıyaka ve Konak'a hizmet vereceklerini belirtti. Özdemir, bu hizmeti 22'si ticari vekil, 14'ü irtibat olmak üzere toplam 36 birimle sunacaklarını söyledi.
YeniAsır