29 / 04 / 2024

Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Çok Katlı Otopark projesinin inşaatında sona gelindi.



 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için hayata geçirdiği Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında son çıkış rampasının yapımına başlandı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre kent merkezinde toplam bin 500 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü yer alan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.


Modern mimari yapıya sahip olan otoparkta araç giriş çıkışları, araç tanıma sistemleri her katta dolu boş otopark sayısı gibi modern özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde tasarlandı.

3 BLOKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Arasa Otopark A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşuyor, A, B ve C blokları 4’er katlı, blokların rampaları ise beş katlı olarak inşa edildi. İnşaat çalışmalarında sona gelinen Kahramanmaraş Arasa Çok katlı Otoparkta bir taraftan da dış giydirme çalışmaları sürüyor.


Geri Dön