Dekorasyon

ARAY Bampar ile çevreci bir zemin döşeme imkanı sunuyor!

Dekorasyon alternatifleri arasında tercih edilme oranı her geçen gün artan Bambu; Bampar markasıyla zemin döşemelerinde fark yaratıyor...


 

Binlerce yıldır ev yapımında ve mobilya sektöründe kullanılan Bambu; dekoratif görselliği,  dayanıklı ve zarif bir malzeme olmasının ötesinde oldukça değerli ve yenilenebilir bir doğal kaynak. Tüm bu özellikleriyle yapı sektörü başta olmak üzere bir çok alanda tercih edilen bambu, ARAY Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş’nin zemin döşeme markası BAMPAR ile fark yaratıyor.

 

Yenilenebilir doğal kaynak

Botanik anlamda tahta değil ot sınıfına dahil olan  Bambu, gezegendeki en yenilenebilir doğal kaynaklardan biri olarak gösteriliyor. Geleneksel ahşapların aksine, hızlı büyüyen bambu saplarından elde edilen Bambu zemin döşeme çözümleri, bu özelliğiyle uzun yıllar süresince yetişen diğer orman ürünlerine yönelik talebi de düşürmektedir. Bambuyu zemin döşeme malzemesi olarak kullanan BAMPAR, yıpranmaya karşı dayanıklılık ve kalıcılık özelliklerine sahip ideal döşeme malzemesi bambuyu geniş dağıtım ağıyla Türk kullanıcıları ile tanıştırıyor. Zarif ve güçlü yapısı ile yurt dışında yüzlerce yıldır tercih edilen bambu parkeler, ortamdaki ısı ve nem değişikliklerinde etkilenmediği gibi tüm zeminlerin yanı sıra, ıslak zeminlerin döşenmesinde, banyo ve mutfaklarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

Orman kaynaklı ahşap malzemeye yönelik tüketim talebini düşürecek


Uzun yıllarda yetişen orman kaynaklı ahşap malzemelere yönelik tüketim talebini de düşürmeyi amaçlayan ARAY Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş, BAMPAR ile yıpranmaya karşı dayanıklılık ve kalıcılık özelliklerine sahip ideal döşeme malzemesini şık bir dekorasyon malzemesi olarak sunuyor.