Genel

Arazoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

100 bin TL sermaye ile kurulan Arazoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin 20 bin TLsi İkram Araza, 60 bin TLsi Öner Araza ve 20 bin TLsi ise Ahmet Araza ait durumda...

Arazoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; İkram Araz, Öner Araz ve Ahmet Araz ortaklı ile İstanbulun Tuzla semtinde kuruldu.

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin 20 bin TLsi İkram Araza, 60 bin TLsi Öner Araza ve 20 bin TLsi ise Ahmet Araza ait durumda.

Firmanın iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve ana sözleşmesin de yazılı olan diğer işleri yapmak.

Adres:Aydıntepe Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Evren Sokak-Tuzla


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com