Yeni Şirketler

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile 2 Eylül 2017'de Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimari ve iç mimari, statik, elektrik, mekanik, zemin etüdü gibi plan proje çizimini, etütlerini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mes'ullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü proje, inşaat, yapı denetim, çed, ulaşım planları ve projeleri, altyapı plan ve projeleri, bakanlıklarla ilgili izinleri, iskan ve ruhsat işlemlerini takip etmek, ilgili proje ve dosyaları hazırlamak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak veuygulamak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 

 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Adres; Kartaltepe Mahallesi Başarı Sk.No:6/14 Bakırköy