27 / 04 / 2024

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.



 Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Geniş iç hacim sayesinde özellikle kalabalık ailelere hitap eden buzdolabı bünyesinde barındırdığı çeşitli soğutma ve dondurma fonksiyonları sayesinde yaz kış bir çok besin ürününü muhafaza eder.

BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Buzdolabında yer alan kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alan olarak kullanılıyor.
  • Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek ışığın gıdalara yaklaşmasını engelliyor. Böylece buzdolabınızdaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunmuş oluyor.
  • FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolabı özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü ortaya koyuyor.Böylece  en uygun şartlarda saklanan gıdaların bozulma ve bayatlaması gecikiyor. Bununla birlikte yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutuyor, güvenli bir şekilde koruyor.
  • Sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlanmasına neden olan motor 10 yıl garanti imkanını sunuyor. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör evinizin huzurunu koruyor.
  • Hızlı dondurma özelliği sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için kolayca muhafaza edebiliyor.
  • Kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde değiştirilebilir.Ürünün kullanım alanına göre kapıların kullanım yönü konusunda esneklik elde edilir.

Peki Arçelik buzdolabında yer alan  Cool Plus fonksiyonunun işlevi ne?


Geri Dön