Beyaz Eşya

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?Cihaz sahip olduğu teknik özellikleri, fonksiyonları ve programları verimli bir kullanım elde edilmesini sağlar

Arçelik bulaşık makinesi gelişmiş teknolojisi ile birlikte kullanıcının ihtiyacını sonuna kadar karşılar. Cihaz sahip olduğu teknik özellikleri, fonksiyonları ve programları verimli bir kullanım elde edilmesini sağlar. 

14 kişilik kapasite ve çamaşır suyu bölmesi ile yüksek performans sunan Arçelik 6055 UHI bulaşık makinesi üstün performanslı bir yıkama gerçekleştirir. Bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile kullanıcının hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Ultra hijyen fonksiyonuna sahip Arçelik 6055 UHI bulaşık makinesi özellikleri arasında farklı  virüs ve bakterilerin hedef alınarak yıkama gerçekleştiriyor.

Yüksek sıcaklık ve yüksek durulama etkisi ile performansı artan bulaşık makinesinde yer alan Ultra Hijyen Aparatı çamaşır suyunun kontrollü bir şekilde kullanılmasını sağlar. Bu sayede hijyenik bir yıkama ve durulama gerçekleşmiş olur. 5 programlı bulaşık makinesi LED ekran tipine sahip olup gereken ayarlamalar buradan yapılır.

Peki Arçelik 5 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? 
 

 

Ekonomi programında 50℃ sıcaklıkta yıkama yapan makine, yoğun programda 70℃, optimum programda 65℃ sıcaklıkta yıkama gerçekleştirir. Aynı zamanda zamanı kısıtlı olan bulaşıkların kısa sürede yıkanıp kurulanmasını isteyen kullanıcılar hızlı prhram seçeneği ile 68 dakika gibi bir sürede tam kapasitede yıkama gerçekleştirmiş olur. 

Ön yıkama gerektiren yoğun kirli bulaşıklar için bulaşık makinesinde 5. program olarak ön yıkama yer alır. Ağırlığı yaklaşık 43.5 kg olan bulaşık makinesinin ölçüleri incelendiğinde; yüksekliğinin 85 cm, derinliğinin 60 cm, genişliğinin de 59.8 cm biliniyor. Bu ölçümler ile bulaşık makinesi istenilen yere konumlandırılabiliyor. 

ARÇELİK 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ 16 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox : 9.913,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.beyazesyaevimde.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Nisan 2023 tarihinde saat 05.27’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20.08 Türk Lirası, euro 22.07 Türk Lirası, altının gramı ise 1330 Türk Lirası değerindedir.

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Hyundai Kona nisan ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! Hyundai Kona’ya ilişkin merak edilen her şey burada!