27 / 04 / 2024

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, mükemmel temizlik sağlayan yeni nesil yıkama teknolojisi, otomatik kapı açma özelliği ve kusursuz kurutma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 



Beyaz eşya sektörünün sevilen markası Arçelik, üstün teknolojilerle donattığı bulaşık makineleri ile fark yaratmayı sürdürüyor. Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, sahip olduğu fonksiyonlar ve 11 yıkama programıyla dikkat çekiyor.Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesinin Öne Çıkan Özellikleri:

Otomatik Kapı Açma Özelliği
Otomatik kapı açma özelliği program bitiminde kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışını kullanır ve daha fazla enerji harcamadan kurutma performansını üst seviyeye yükseltir.

Corner Wash
Yeni nesil yıkama teknolojisi Corner Wash makinenin en köşe noktasına bile erişen su püskürtme sistemi ile kusursuz temizlik sağlar.

Deep Clean
Deep Clean teknolojisi, bulaşık makinesindeki sepetin dörtte bir kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparatın üzerine konulacak şişe ve tencereler için özel yıkama alanı oluşturur.

Super Dry
Super Dry teknolojisi ile bulaşık makinesi mükemmel kurutma performansı sunar. İnovatif teknolojisi sayesinde içine yerleştirilen ekstra ısıtıcı, parlatıcı kullanılmasa da en etkin kurutmayı sağlar.

Hijyen max
Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, hijyen max özelliği sayesinde bulaşıkların her noktasında gerçek temizlik sağlar. Yoğun 70°C / Süper 70°C programının Hijyen max fonksiyonu ile çalıştırılması durumunda virüs ve bakterilerin yüzde 99,99'u yok eder.

Hızlı 45 dakika
Super Dry ve Otomatik Kapı Açma teknolojilerinin birlikte çalışması ile program süresi kısalır. Aynı anda kullanılan 2 farklı teknoloji ile maksimum kapasite bulaşık için yüksek yıkama ve kurutma performansına sahip 45 dakika programı kullanıma hazır hale gelir.

Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar elektrik harcar? Arçelik bulaşık makinesi ekonomi programı kaç dakikada yıkar?

 


Geri Dön