Beyaz Eşya

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Farklı kurutma programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli seçilebiliyor. Peki ProScent Teknolojisi ne işe yarıyor? Özel kurutma programları ile kumaş türüne uygun kurutma programı ayarlanabiliyor

Arçelik kurutma makinesi ısı pompalı teknolojisi ile kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Özel kurutma programları ile kumaş türüne uygun kurutma programı ayarlanabiliyor. Arçelik kurutma makinesinin sahip olduğu Otomatik Kırışık Önleme Fonksiyonu, kurutma işlemi bittikten sonra, makineden alınamayan çamaşırlara belirli aralıklarla otomatik olarak kırışık azaltma hareketinin yapılmasıdır. 

Kurutma makinesinin ömrünü uzatan pratik filtre kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşup temizliği kısa sürer. Filtre temizliği cihazınızın ömrünü uzatarak makinenin çalışma performansını arttırır. Arçelik kurutma makinesinde bulunan bu özel filtre sayesinde makineyi 6 ayda bir temizlemek yeterlidir.

 Ayrıca, dalga formu da çamaşırların daha özenle yıkanmasını sağlar. Özel tambur tüm giysiler için nazik kurutma koşulları sağlar ve böylece kıyafetlerin ömrünü uzatır. Arçelik kurutma makinesindeki akıllı nem sensörü çamaşırların kuruluk seviyesini algılayarak, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplar ve otomatik olarak ayarlar. Bu sayede az kapasiteli çamaşır kuruturken daha az enerji harcanmış olur. 

Peki ProScent Teknolojisi nasıl bir işlem görüyor? Arçelik kurutma makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi'nin cam dalgalar ve eğrili özel tambur eğrisi, giysilerin daha kolay hareket etmesine yardımcı olur. Bu kompakt tasarım, temizleme performansını arttırırken, enerji ihtiyacını da azaltarak kıyafetleri daha etkili bir şekilde karştırır. 

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi ısı pompalı kurutma teknolojisi ile daha yüksek enerji sınıfına sahip olur ve kıyafetlerin renklerini koruyarak kurutma işlemini gerçekleştirir. ProScent Teknolojisi, sahip olduğu özellikler sayesinde üç farklı koku seçeneği bulunan kapsüllerin üzerinden geçen kurutma havası esans kokularını çamaşırların üzerine yönlendirir. Tek kapsül sayesinde 30 kurutma işlemine kadar ferahlık sağlanır. 

ARÇELİK 810 KM 8 KG KURUTMA MAKİNESİ 28 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi : 13.989,00 TL yerine  Oliz'e Özel 13.389,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.arcelik.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 28 Mart 2023 tarihinde saat 15:12'de yazıldı. Dolar kuru 19 lira 42 kuruş, euro 21 lira 05  kuruş, altının gramı ise 1.235 lira değerindedir.

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 bin 199 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Zamlı maaşlar bu tarihte yatacak! Kaçırmayın!