Beyaz Eşya

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu. Arçelik, üstün teknolojisi ve cazip fiyatıyla tüketiciler tarafından büyük ilgi gören ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’ne Oliz’e özel 2 bin TL indirim yaptı

Bulaşık makinesi almak isteyenlerin kaçırmaması gereken fırsat Arçelik’ten geldi. Arçelik, üstün teknolojisi ve cazip fiyatıyla tüketiciler tarafından büyük ilgi gören ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’ne Oliz’e özel 2 bin TL indirim yaptı. Arçelik, büyük ses getiren kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu.

SUPERDRY

ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde bulunan SuperDry teknolojisi ile bulaşık makinesi kusursuz kurutma performansı ile buluşuyor. İnovatif teknolojisiyle içine yerleştirilen ekstra ısıtıcı parlatıcı kullanmasa da en etkin kurutmayı sağlatarak fark yaratıyor.

DEEPCLEAN

DeepClean teknolojisi, ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’ndeki sepetin dörtte birlik kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat yardımıyla, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı sağlıyor. Kullanılan aparat yardımıyla üzerine yerleştirilen şişiler (3 taneye kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak beş kata kadar kusursuz bir yıkama yapıyor.

Peki, Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? Oliz’e özel kaç TL? İşte merak edilen tüm detaylar...

ARÇELİK ABM 181 D TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ARÇELİK ABM 181 D TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Haziran 2023 tarihinde saat 07.24'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.26 Türk Lirası, Euro 22.91 Türk Lirası, altının gramı ise 1340 Türk Lirası değerindedir.

Samsung 11 kg WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi alımlarında büyük kaçırılmaması gereken fırsat!

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!