28 / 04 / 2024

Arçelik Çamaşır Makinesi Kaç TL? En uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri  neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çamaşır Makinesi Kaç TL? En uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri  neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe dünyanın lider markası ünvanına sahip Arçelik çamaşır makinesi ortaya koyduğu üst düzey yıkama performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni nesil teknolojiye ve teknik donanıma sahip Arçelik çamaşır makinesi hakkında merak edilenler..



 Arçelik Çamaşır Makinesi Kaç TL? En uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri  neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları için Arçelik  üstün kalitesini ve eşsiz tasarımını çamaşır makinesi modelinde ortaya koymuştur. Çamaşır makinesinde yer alan geniş yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde çok fazla kıyafet yıkama özelliğine sahip olmasıyla ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor. 

ARÇELİK ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

10120 MA çamaşır makinesi modelinde 10 kg’lık son derece geniş ve konforlu bir yıkama alanı yer alır. Bu sayede tek seferde pek çok kıyafetinizi içerisine sığdırmak mümmkündür.Ayrıca battaniye, perde, yorgan ve yastık gibi yer kaplayan ürünlerin de tüm kirlerinden arınıp temizlennmesini sağlar.

Arçelik 10120 MA modelinin ön kısmında gelişmiş bir LED panel bulunur. Bu panel sayesinde suyun sıcaklık seviyesini, devir sayısını ve programın toplamda kaç dakika sürdüğünü takip etmek mümkündür. 

Çamaşır makinesinin devir sayısı 1200 rpm’dir. Dolayısıyla yıkama ve durulama işlemlerinin yanı sıra en hızlı çalıştığı sıkma işleminde de benzersiz bir performans göstererek dakikalar sonra kıyafetleri sudan arındırır.

Ürünün dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri de yan duvarlarında Silent Tech desteğinin  yer almasıdır. Bu destek, çamaşır makinenizin sıkma, yıkama ve özellikle de en hızlı çalıştığı aşama olan sıkma işlemi sırasında sesin ve titreşimi en aza indirir.

Sahip olduğu farklı yıkama programı , tüm kıyafetlerin kumaş yapılarının ihtiyacına uygundur.Böylece giysilerinizin kumaş dokusuna herhangi bir zarar gelmeden kusursuz temizlik sağlar. 

Arçelik markasının bu çamaşır makinesinde yer alan özel teknoloji itibariyle yerleştirdiğiniz kıyafetlerin yoğunluğuna ve kirlilik seviyesine uygun olacak miktarda su alır.Dolayısıyla gereksiz su tüketiminin önüne geçer.

Çamaşır makinesinin fiyat listesi nedir? En uyguna nerden satın alınabilir?


Geri Dön