27 / 04 / 2024

Arçelik Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgem hem üstün teknolojiye sahip olsun hemde çok yer kaplamasın diyenler için Arçelik, yeni nesil süpürge teknolojisi ile elektrikli süpürge arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. İşte yüksek emiş gücü, akıllı LCD ekran ve geniş toz haznesine sahip dikey şarjlı elektrikli süpürge



Arçelik Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli süpürge ev temizliğinde önem arz eden beyaz eşyalarda biridir. Zamandan tasarruf sağlamaya yardımcı olacak ve temizlik alışkanlıklarını değiştirecek performansı ile yüzleri güldürecek elektrikli süpürge Arçelik satış mağazalarında. 

Katlanabilir boru

Dikey şarjlı elektrikli süpürge katlanabilen borusu sayesinde yatak ve koltuk altı gibi ulaşılması zor yüzeylere eğilmeden kolay erişim sağlar ve etkili temizlik imkanı sunar.

Otomatik zemin ayarlama teknolojisi

Bu ürün yeni nesil fırçası ile otomatik olarak zemin tipine göre emiş gücünü ayarlayarak kullanım süresini optimum süreye çıkartır. Halılarda yüksek kademeye çıkarak etkin temizlik sunar.

210W yüksek emiş gücü 

Arçelik Imperium Go Plus Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge yeni nesil süpürge teknolojisi ile temizlik alışkanlıklarınızı değiştirecek, performansıyla ve 210W emiş gücü ile evin ana süpürgesi kadar güçlü temizlik imkanı sunuyor.

Akıllı LCD ekran

Gövde üzerinde yer alan akıllı ekrandan anlık olarak kalan süreyi, emiş modunu ve şarj durumunu görmek mümkündür.Fırça, boru ve filtre kısmında meydana gelebilecek tıkanma durumlarında ekran üzerinden animasyon ile gösterir.

Uzun süreli çalışma

60 dakikaya kadar kullanım süresi ile uzun süreli süpürme hizmeti gerçekleşir. 3 kademe bulunan kablosuz şarjlı dik süpürgemizi minimum modda 60dk, orta modda 30dk, turbo modda ise 7 dakika çalışma süresi olacak şekilde kullanılır.

Geniş toz kapasitesi

0,9 lt toz kapasitesi ile tüm evin ihtiyacını karşılayacak büyüklükte bir kapasite vardır. Kolay temizlenen toz haznesi ile hayatınıza pratiklik katar.

Derinlemesine temizlik

Pet fırçasıyla evcil hayvan tüylerini, geniş toz fırçası ile evdeki tozları, dar ağızlı uç ile koltuk arası gibi dar alanları, dirsek ucu ile koltuk ve eşya altlarını ve halı zemin rulosu ile de halıları derinlemesine temizler.

Peki bulaşık makinesinin teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?

 


Geri Dön