Beyaz Eşya

Arçelik Imperium espresso makinesine 1000 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik, Imperium espresso makinesine bin lira indirim uyguladı. Sakın kaçırmayın! Peki, EM 6092 O Imperium espresso makinesi ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...Bu indirimden yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Arçelik internet sayfasına göz atmak

Arçelik'in yaptığı bu indirim kahve severleri sevindirecek bir haber ile geldi! Arçelik, Imperium espresso makinesine bin lira indirim uyguladı. Bu indirimden yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Arçelik internet sayfasına göz atmak.

Son zamanlarda en çok araştırılan ürünler arasında yer alan Imperium espresso makinesi gelişmiş teknoloji özellikleri ile kullanıcıların gönlünü fethediyor.
 

Imperium espresso makinesi, taze kahve çekirdeğinden tazeliğini ve lezzetini kaybetmeden fincanınıza taşıyor. Bunun yanı sıra dahili süt köpürtücüsü sayesinde kafelerde içtiğiniz gibi daha kremamsı ve pürüzsüz süt köpüğü elde ediyor. Yüksek basınç gücü sayesinde kahve için uygun sıcaklığı ayarlıyor, suyu maksimum 19 bar basınç ile süzüyor. 

Peki, Arçelik EM 6092 O Imperium espresso makinesinin fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 

Imperium espresso makinesi, gelişmiş teknolojisi sayesinde tek tuşla kontrol edilebiliyor. LCD ekran ile tek dokunuşla Cappucino, Latte, Flat White, Latte Macchiato gibi bir çok barista usulü taze ve lezzetli kahveleri evinizde hazırlayabilirsiniz.

Imperium espresso makinesi, kendi kendine temizleme özelliği sayesinde kahve makinenizi uzun süreli kullanabilirsiniz. Imperium espresso makinesinin özel tasarımı ile kendi kahvenizi taze bir şekilde öğütebiliyorsunuz. Imperium espresso makinesi, şık tasarımı ve bir çok özelliği ile kahve tutkunlarının gözdesi oluyor.

Genel Özellikler

Ürün Rengi

Güç

Öğütme ünitesi

Çekirdekten fincana kahve

Fincan Boyutu Seçimi

Elektronik Kontrol Arayüzü

Çıkarılabilir Su tankı (EM)

Su Tankı Kapasitesi (EM)

Ölçüler

Ağırlık

Yükseklik

Derinlik

Genişlik

Diğer
Voltaj

Frekans

Fiş Tipi

ARÇELİK IMPERIUM ESPRESSO MAKİNESİ 4 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ

  1. Arçelik Imperium® Espresso Makinesi fiyatı: 6.999 TL yerine sadece 5.999 TL

Editörün Notu: Bu haber 4 Mayıs 2022 tarihinde saat 13.36'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 83 kuruş, Euro 15 lira 62 kuruş, altının gramı ise 909 lira 13 kuruş değerindedir.

tülinDEVECİ/emlakkulisi.com

Huawei Nova 8i'ye 2 bin 794 TL indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S22'de değişim fırsatı şimdi başladı! 15 bin 999 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...