27 / 04 / 2024

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?




Ünlü elektronik eşya üreticisi Arçelik aracılığı ile dizayn edilen K-319P kahve makinesi, sunduğu yüksek verimle öne çıkıyor. Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi, 1200 W kuvvet üreten motoruyla etkileyici başarı yakalıyor. Süratli pişirme teknolojisine sahip olan ürün, kısa zamanlar içerisinde lezzetli kahveler yapabilme olnağı sağlıyor.

Gelişmiş Özelliklere Sahip Bir Ürün

 Arçelik K-3190P sahip olduğu iki ayrı pişirme haznesi aracılığı ile aynı anda değişik alternatiflerde Türk kahvesi hazırlama olanağı sunuyor. Özel su püskürtme teknolojisiyle karıştırmaya gereksinim duymadan köpüklü kahve keyfi yaşanmanısına olanak sağlıyor.

Pişmeyi algılayan Cooksense teknoloji aracılığı ile kahvenin en makul kıvamda hazırlanmasını sağlıyor. Taşmayı engelleyici Anti Spill teknolojisi ile olası aksaklıkların önüne geçerek rahat bir kahve tecrübesi yaşatıyor.Sesli ikaz sistemi sayesinde kahve piştiği anda bildirimde bulunarak kullanıcıları uyarıyor.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

 Estetik bir dizayna sahip olan cihaz, bu vesile ile konumlandığı odadaki diğer objelere basitçe uyum sağlıyor.,Soğuk Hava Üfleme:Kaliteden Ödün Vermeyenlerin Markası

Dünyanın en önemli elektronik eşya üreticileri içinde yer alan Arçelik, beyaz eşyalardan televizyonları, kişisel bakım malzemelerinden klimalara, kahve makinelerinden elektrik süpürgelerine kadar zengin bir ürün skalasıyla kullanıcılara hizmet veriyor.

Arçelik, çağdaş üretim tesisleri, geniş satış ağı, sahasından uzman çalışanları ve satış sonrası destek birimleriyle kullanıcı ve kalite odaklı üretim yapmayı sürdürüyor. Arçelik’in dikkat çeken ürünlerinden olan K-3190P Telve Türk kahve makinesi, aynı anda değişik alternatiflerde kahve hazırlayan yapısı ve estetik dizaynıyla kaliteden ödün vermeyen kullanıcılar için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor.
 


Geri Dön