Beyaz Eşya

Arçelik K 3283 IN Çelik Çay Makinesi bin 599 TL! Özellikleri neler? 

Arçelik K 3283 IN elektrikli çelik çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliğiyle dikkat çekiyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler? Böylece priz olmadığı yerlerde de kullanım konforu sunuyor

Özel tasarım çay makinesi, kablosuz olarak çalışma avantajıyla kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Böylece priz olmadığı yerlerde de kullanım konforu sunuyor. Çelik çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesiyle birlikte sıcak tutma özelliğiyle çay içme keyfini uzatıyor. 

Su seviye göstergesi ve soğuk dokunulabilir çift kaplamalı yüzey de elektrikli çay makinesinin özelliklerindendir. İç yüzeyi paslanmaz çelikten yapılmış olup dayanıklıdır. Kablosuz elektrikli su ısıtıcı olarak kullanılabilir ve 360 ° dönebilir tabana sahip olmasıyla her alandan kullanım esnekliği sunuyor. 

Arçelik K 3283 IN 1650 W çay makinesi inoks özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu özellik ile elektrikli çay makinesinde parmak izi oluşmuyor. Elektrikli çay makinesi 1650 Watt ile çalışarak çay suyunu kısa sürede ısıtıyor. Cihazın paslanmaz çelikten yapılması düşmelere ve ya çarpmalara karşı dayanıklılık gösterir. 

Arçelik çay makinesinde ikili ısıtma sistemi bulunuyor. Su seviye göstergesi bulunan cihazda otomatik kapanma özelliği yer alıyor. Böylece fazla enerji kullanımının önüne geçiliyor. Otomatik kapanma özelliği aynı zamanda güvenli kullanım sağlıyor.

Sıcak tutma özelliği ile çay pişirme konusunda yüksek performans sunuyor.  Açma kapama düğmesi bulunan Arçelik çay makinesinde kordonsuz kullanım imkanı bulunuyor. 1650 Watt ile  çalışan çay makinesi 360 derece dönebilen kablosuz kullanımıyla esneklik sağlıyor. 

Peki Arçelik çelik çay makinesinin teknik özellikleri neler? 

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ayrıntılı bilgi için : https://www.arcelik.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 1 Nisan 2023 tarihinde saat 11:54'te yazıldı. Dolar kuru 19 lira 45 kuruş, euro 21 lira 8 kuruş, altının gramı ise 1.240 lira değerindedir.

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Altın fiyatları resmen piyasayı böldü! Altını olan herkes şimdi baksın! Altın fiyatları nereye gidiyor?

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!