Beyaz Eşya

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadarŞirket, yenilikçi teknolojileri ve çevre dostu ürünleriyle de tanınır

Arçelik'in ürün yelpazesi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, ocak, aspiratör, küçük ev aletleri gibi birçok farklı ürünü içermektedir. Şirket, yenilikçi teknolojileri ve çevre dostu ürünleriyle de tanınır.

Arçelik, sürdürülebilirlik konusunda da öncü bir şirkettir. Şirket, ürünlerinin çevresel etkilerini azaltmak için çeşitli çalışmalar yürütmekte ve üretim süreçlerini çevre dostu hale getirmeye odaklanmaktadır.

Bugün Arçelik, Türkiye'nin yanı sıra, Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu'da da faaliyet göstermektedir ve yurt içinde ve yurt dışında birçok kişi ve aile tarafından tercih edilen bir markadır.Arçelik Ekolojik 18325 A++ 18000 BTU Inverter Klima, ısıtma ve soğutma özelliklerini başarılı bir halde yerine getiren yeni versiyon klimalar arasındadır. Fiyat performans ürünleri içinde yer alan ürün, Arçelik kalitesi ile uzun zaman boyunca mukavemetini ve çalışma verimini muhafaza ediyor. Duvara rahatça monte edilen klima modeli, uzaktan kumanda ile bi hayli pratik bir kullanım sunuyor.

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Anlaşılabilir ve kimseden yardım almadan yönergelerin basitçe takip edilebileceği bir kullanım kılavuzu ile hizmete sunulan model, ev ortamında salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası, misafir odası, çalışma odası ve mutfak gibi yerlerde iş yaparken, ofis, büro, kafe, okul, hastane, alışveriş merkezi, otel gibi iş yerlerinde de ortamın havasını temizleyip ve iyileştirmek için bire bir. Arçelik duvar tipi klima, eski klimasını yenilemek isteyen ya da ilk defa klima alacak olan vatandaşlar için kaliteli seçenekler arasında yer alıyor. Yaz ve kış mevsimleri için değişik çalışma fonksiyonları bulunan ürün, ortamdaki nem dengesini korumak ve sağlıklı bir hayat alanı oluşturmak isteyen kullanıcılar aracılığı ile tercih ediliyor.

Hava Kalitesini Artıran Nefes Almayı basitleştiren Ekolojik Klima 

Anlık tüketim göstergesi olan ürün, enerji kontrol fonksiyonu ile kullanım rahatlığı sunuyor.
Özel filtreler barındıran model, tek bir tuş ile hava akışını iyileştiriyor ve hafif bir hava akışı sağlıyor.
Otomatik hareketli hava yayıcısı olan Arçelik klima, ortamda bulunan nem dengesini dengeliyor.
A++ enerji sınıfında bulunan Inverter klima, doğa dostu kullanım felsefesi ile güç tasarrufu sağlıyor.

 

ARÇELİK KLİMA 18 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Hepsi Burada   : 16.870,20 TL

Arçelik        : 16.299,00 TL

Teknosa        : 16.829,01 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 18 Mart 2023 tarihinde saat 01:27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, euro 20.27 Türk Lirası, altının gramı ise 1116 Türk Lirası değerinde.

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Klimalarda avantajlı fiyatları kaçırmayın!

Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi