Perakende

Arçelik’te BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’te ütü fiyatları belli oldu! BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi… İşte detaylar… Şok Buhar 280 gram Sürekli Buhar 63 gr/dk Su Haznesi 350 mL Otomatik Kireç Temizleme Var Ütü, Yüksek Buhar Gücü ve Ütüleme Performansı ile dikkat çekiyor

Arçelik’te popüler olan BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütünün özellikleri ve fiyatını sizler için derledik. İşte detaylar…

Ütü, Yüksek Buhar Gücü ve Ütüleme Performansı ile dikkat çekiyor.  3000 W Yüksek Performansın yanı sıra Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisi’ne sahip. Ütüyü kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bıraktığınızda ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltan bir yapısı var.

SuperGlide Taban Teknolojisi kullanıyor: Homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sağlayan SuperGlide seramik taban tüm kumaş tiplerinde hızlı müdahale ediyor. Hassas ütüleme ile mükemmel bir deneyim sunmasıyla beğenileri topluyor.

Zorlu kırışıkların üstesinden gelmek artık çok kolay! Harekete duyarlı buhar sensörleri sayesinde siz ütüleme işlemine başladığınız zaman otomatik olarak buhar vermeye başlayan bu ütü, giysilerinizdeki kırışıklıkların çözülmesi için üstün performans sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Arçelik’te ütü fiyatları belli oldu! BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Akıllı (SMART) Mod özelliği ile tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimini keşfedebilirsiniz. Profesyonel kullanımlarınız için MAX ya da ECO modlarından da yararlanabilirsiniz. Artırılmış Gerçeklik özelliği sayesinde Arçelik ürünlerini bulunduğunuz ortamda sanal olarak görüntüleme fırsatı da yakalıyorsunuz. (AR) ile görüntülemek için cep telefonunuzdan siteye giris yapmanız yeterli geliyor.

 

BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü ne kadar?

BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü 2.099 TL’den satışa sunuluyor.

Ayrıntılar için: www.arcelik.com.tr

Editör Notu: Bu haber 28 Ocak 2023 tarihinde saat 02.58'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.02 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1171 Türk Lirası değerinde.

En uygun derin dondurucu nerede? Arçelik derin dondurucular ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi